Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, valóban butának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, valóban butának tartjátok a csendesebb lányokat?

Figyelt kérdés

A csendesebb alatt olyasmit értek, hogy társaságban nem ő a hangadó, nem bulizós, jobban szeret olvasni, mint TV-t nézni, elvan egyedül is.

Csak tudnám, ez miért jelentené azt, hogy aszociális kuka, akinek egy önálló gondolata nincs, buta.

6 nyelven beszélek, Európa egyik legjobb egyetemére járok, vannak önálló gondolataim, csak nem mindenkivel szoktam megosztani őket.

Ha valaki érdekel, szívesen kezdeményezek vele beszélgetést, de nem szoktam törleszkedni mindenkihez.

Illetve a mindennapokban jobb szeretem, ha nem vesznek észre, mert az emberek nagy része fáraszt.

Introvertált vagyok, nem hülye.

Honnan jött ez a párhuzam egyáltalán?

2017. dec. 18. 21:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Tudod jól, hogy nem butának tartanak, csak nem vagy túl szociális és ez oké.

Egyébként senki nem néz már tévét.

Extrovertáltnak lenni hidd el, hogy rosszabb, mert mindenki felszínesnek és éretlennek tart.

2017. dec. 18. 22:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezt honnan veszed. Extroveltáltak és bőbeszédűek közt szerintem sokkal több a buta.
2017. dec. 18. 23:17
 13/21 anonim ***** válasza:
köztünk is vannak olyanok mint te, szv tévedés...
2017. dec. 18. 23:52
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

Európa egyik legjobb egyeteme ugye nem a Corvinus akar lenni? :D

Nem tartjuk butának a csendesebb lányokat. Az számít, hogy ha beszél, akkor milyen vele kommunikálni.

2017. dec. 19. 00:41
 15/21 anonim ***** válasza:
32%
Nem gondolok semmit, hiszen kuka vagy. Ha megszólalnál és kommunikálnál, utána levonnék következtetést. 😂
2017. dec. 19. 01:28
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Mondd, hogy amúgy a Sorbonne-ra jársz! 😂
2017. dec. 19. 01:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Te valami hulyegyerek beszolasan kattogsz? Ha szeretsz olvasni, annyi leeshetett volna mar, hogy akarkinek a dumajara nem hallgatunk..
2017. dec. 19. 03:58
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
Pont hogy érdekesebbnek és normálisabbnak tartom őket. Én is kissé introvertáltabb vagyok, és általában mindig a hozzám hasonlókkal jöttem ki jól.
2017. dec. 19. 05:52
 19/21 anonim ***** válasza:
46%
Huh. Ha ilyen barátnőt találnék, én lennék a legboldogabb ember a világon.
2017. dec. 19. 08:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj hogy ezt mondom de ha valaki így nyilatkozik az emberekről hogy "az emberek nagyrésze fáraszt" az elég butuska. Légy nyitott mindenkire és mindenre, függetlenül attól hogy magadfajta hatnyelvű vagy esetleg másban sikeres. Az okos ember nyitott a színes világra.
2017. dec. 19. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!