Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, valóban butának tartjátok a csendesebb lányokat?
A csendesebb alatt olyasmit értek, hogy társaságban nem ő a hangadó, nem bulizós, jobban szeret olvasni, mint TV-t nézni, elvan egyedül is.
Csak tudnám, ez miért jelentené azt, hogy aszociális kuka, akinek egy önálló gondolata nincs, buta.
6 nyelven beszélek, Európa egyik legjobb egyetemére járok, vannak önálló gondolataim, csak nem mindenkivel szoktam megosztani őket.
Ha valaki érdekel, szívesen kezdeményezek vele beszélgetést, de nem szoktam törleszkedni mindenkihez.
Illetve a mindennapokban jobb szeretem, ha nem vesznek észre, mert az emberek nagy része fáraszt.
Introvertált vagyok, nem hülye.
Honnan jött ez a párhuzam egyáltalán?
Tudod jól, hogy nem butának tartanak, csak nem vagy túl szociális és ez oké.
Egyébként senki nem néz már tévét.
Extrovertáltnak lenni hidd el, hogy rosszabb, mert mindenki felszínesnek és éretlennek tart.
Európa egyik legjobb egyeteme ugye nem a Corvinus akar lenni? :D
Nem tartjuk butának a csendesebb lányokat. Az számít, hogy ha beszél, akkor milyen vele kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!