Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a 3 dolog, amit megváltoztatnál a párod külsején, ha bármit lehetne?
Tudom h mindenkinek a saját párja a tökéletes, de ha mégiscsak kívánhatnál valamit, mi lenne az?
Nemet és kort is írjatok, köszi :)
Semmit. Pont úgy jó, ahogy van, külsőre!
Akár hiszed, akár nem.
27N
Tunjon el a pocakja
Legyen izmosabb
Tunjenek el a striai
Mindharmat o szeretne, nem en. En imadom ugy, ahogy van, de tudom ha ez a 3 pikk-pakk a semmibol teljesulne, nagyon elegedett lenne magaval.
21 L
1.) Nyilvan megkerdeznem az ö velemenyet is, de szerintem szarnyak nagyon durvak lennenek.
2.) Szerintem, nem tudnam megunni, ha cicijei kiadnanak olyan hangot, mint a gumijatekallatkak.
3.) Soha többe tüsis nuni! Örök, makulatlan simasag.
Figyelmesen elolvastam a kerdest es egyertelmüen szerepelt a "barmit"!
33F (aki nem is annyira gyerekes, mint tünik... azt hiszem)
Természetesen nekem is úgy tökéletes a párom, ahogy van. De tetszik a kérdés, soha nem gondolkodtam még ezen.
Szeretném, ha nem szúrna a borostája/szakálla.
Van egy jókora, rosszul összeforrt műtéti heg a hasán, ami frontokra iszonyat érzékeny. Azt eltüntetném onnan.
És az egyik ujján nincs köröm, azt is visszavarázsolnám.
A külseje abszolút nem jön be, úgyhogy mindent
(Ezen kívül minden tökéletes)
"Lefaragnék" belőle...hát...kb. 8-10 kg-ot, sportosabbá tenném az alkatát, és némi +hajat varázsolnék Neki.
Nagyon nem lenne más, csak visszaállítanám a pár évvel ezelőtti állapotát :), mert akkor pont ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!