Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok? Szakítanom kellene?
Sziasztok, barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt. Mindig is nagyon sokat veszekedtünk, szinte heti szinten. Viszont, több mint fél éve nem veszekedtünk. Szeretnék őszinte lenni, valahogy úgy érzem mintha, teljesen elhidegültem volna tőle. Úgy érzem, már nincs meg köztünk az a szeretet és bizalom. Legalább is az én részemről. Egyszerűen nem tudom mit érzek, sajnálom de közben mintha szeretném is. Úgy érzem belefáradtam ebbe a kapcsolatba. Nem reménykedem már hogy jobb lesz köztünk. Már egy jó ideje kezdem elengedi a kapcsolatunkat. Nem írok neki, nem keressem stb... Ő szokott keresni vagy írni. Ha át is jön hozzánk, gyakorlatilag semmi témánk sincs. Vagyis én próbálok vele beszélgetni, de hiába kérdezgettem "semmi érdekes" a válasz. Ő pedig egyfolytában csak ellenőrizni és faggatni próbál. Nem titkolom előtte, de már egy jó ideje más nőkkel beszélgettek. De soha, nem került sor komolyabbra. Valamiért, soha nem tettem meg a következő lépést.
Szerintem, ami még összeláncol minket, legalább is az én részemről az a szex.
Próbáltam már vele beszélni a szakításról. Sokszor próbáltunk változtatni de nem sikerült. Ő nem akar szakítani, nagyon ragaszkodik hozzám. Ilyenkor zaklat és fenyegetőzik hogy megvagdossa magát stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!