Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok? Szakítanom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok? Szakítanom kellene?

Figyelt kérdés

Sziasztok, barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt. Mindig is nagyon sokat veszekedtünk, szinte heti szinten. Viszont, több mint fél éve nem veszekedtünk. Szeretnék őszinte lenni, valahogy úgy érzem mintha, teljesen elhidegültem volna tőle. Úgy érzem, már nincs meg köztünk az a szeretet és bizalom. Legalább is az én részemről. Egyszerűen nem tudom mit érzek, sajnálom de közben mintha szeretném is. Úgy érzem belefáradtam ebbe a kapcsolatba. Nem reménykedem már hogy jobb lesz köztünk. Már egy jó ideje kezdem elengedi a kapcsolatunkat. Nem írok neki, nem keressem stb... Ő szokott keresni vagy írni. Ha át is jön hozzánk, gyakorlatilag semmi témánk sincs. Vagyis én próbálok vele beszélgetni, de hiába kérdezgettem "semmi érdekes" a válasz. Ő pedig egyfolytában csak ellenőrizni és faggatni próbál. Nem titkolom előtte, de már egy jó ideje más nőkkel beszélgettek. De soha, nem került sor komolyabbra. Valamiért, soha nem tettem meg a következő lépést.

Szerintem, ami még összeláncol minket, legalább is az én részemről az a szex.

Próbáltam már vele beszélni a szakításról. Sokszor próbáltunk változtatni de nem sikerült. Ő nem akar szakítani, nagyon ragaszkodik hozzám. Ilyenkor zaklat és fenyegetőzik hogy megvagdossa magát stb...

2017. dec. 18. 16:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hozzàteném ez nem teljesen így van, 1nagyon nincs is önbizalmam még is engem csaltak meg stb. 2 és még is engem van ellenörîzve, holott baràtaim sincsenek. (Nem is beszélgethetnék fiúkkal sem). Amit àtéltem gyereként is az senki sem tudna. Pedig Négy év alatt valamenyire kiismerhetett volna.Nincs motivaciom, engem nem segît, nem ösztönöz senki, még a baràtom se nagyon. Amit anyàról ír az majdnem teljes mértékben így van. Hiàba probàltam, probàltuk szépen, veszekedve de teljesen úgyan olyan beteges. Probal írànyítani. Úgy kezel is mint egy ötévest. Hiàba àllok a sarkamra.
2017. dec. 18. 21:18
 12/20 A kérdező kommentje:
És még is szeretem Ezt a fiút. A baràtom nagyon makacs mindig mindent úgy akar csinàlni, ahogy Neki jó. Így sincs önbizalmam, de folyton ö beszélget, volt, hogy talalkozott màssal is, akkor is mondtam Neki, akkor legyunk baràtok, de ö többet akart.
2017. dec. 18. 21:22
 13/20 A kérdező kommentje:
Annak ellenére is amit tett is,szeretem, lehet itt is nem normàlisnak tartjak Ezt.
2017. dec. 18. 21:29
 14/20 A kérdező kommentje:
Abba méh igaza van, nincsenek baràtaim. És nagyon ragaszkodom hozzà. Nem tudom miért ragaszkodom ennyire hozzà.?!
2017. dec. 18. 21:35
 15/20 A kérdező kommentje:
Én szoktam kérdezni, és ö mondjad semmi érdekes, és ha kérfezek van valamikor még kiabal velem azon kinek kérdezek.
2017. dec. 18. 21:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Még ö elkenörizz engem, meg faggat. Nekem kellene hisz ö beszélget màsokkal.
2017. dec. 18. 21:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Kapcsokatunk ekején kieröszakolta belölem, hogy ne baràtsàg legyen hanem kapcsolat.
2017. dec. 18. 21:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Tényleg nincsenek baràtaim, de nem us engedi, hogy beszélgessek ma's fiukkal. De ö meg beszélget màs lànyokkal.
2017. dec. 18. 21:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Te ellenorizel es faggatsz. Kicsikem
2017. dec. 21. 20:39
 20/20 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem segît csak fenyegetozik.
2017. dec. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!