Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annától mindent megkapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annától mindent megkapok amire eddig vágytam, viszont ő nem monogámpárti?

Figyelt kérdés

A lányt- nevezzük Annának -interneten ismertem meg. Már akkor tetszett a gondoskodása és nagyon azt az érzést sugallta hogy őt tényleg én érdeklem és nem csak szex miatt vagy a külsőségek miattkeres párt.

1 hónapon át csak beszélgettünk, majd találkoztunk. Egy fiatal cserfes nagyon cuki lány (20 éves).

Na de itt jött a hidegzuhany: Közölte velem, hogy ő ismerkedni szeret és gondoskodni másokról (amibe csók és bújás is belefér de szex nem). Tehát ő nem párt keres, hanem embereket akivel jól érezheti magát anélkül hogy számonkérés lenne vagy más. Viszont egyszerre többel, tehát ő nem monogámpárti. Ő is mondta h nincs megkötve a kezem,tehát mással is találkozhatok.

Belementem mert jól esett a közelsége. Eddig nem tudtam elképzelni h milyen szex nélkül kötödni a másikhoz és pusztán beszélgetni és lelket feltárni. Viszont én felvállalnám őt mint barátnő, de ő erre képtelen.

Bevallom zavar hogy más sráccal is kavargat Anna, amit már elején közölt.

De valahogy nem tudom őt otthagyni, mert megkapom azt amit eddig nem: őszinte érdeklődést az életem iránt és támogatást. Eddig mindig a testem a jóképűségem miatt voltak velem, viszont őt ez nem érdekli (találkoztam másik emberével (aki nagyon más "kategória"). Jóérzés hogy figyel rám, meghallgat, mellette lehetek esendő is.

Bevallom én rengeteget kapok tőle, ő pedig neki a mosolyom is elég. Hihetetlen lány... Azt sosem tudta megindokolni hogy miért kell neki több srác.

Mi a véleményetek a helyzetről? Voltatok már így?

25F

2017. dec. 18. 12:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék egy ilyen barátot.
2017. dec. 18. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyébként nem, nem tud neked mindent megadni, hisz te monogámiát szeretnél, ő meg nem. Itt már bukik a logika.

Ha nem akarsz szenvedni, keress egy olyat, aki tényleg megad neked mindent, és te is neki.

2017. dec. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!