Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csajokat is megkapok de ha megkapom utánna már nem kellenek?! Mit tehetnék hogy ez változzon?
Talán tanulj meg helyesen írni.:D
Amúgy meg megismerni kell előbb a másikat nem megdugni.
ma 14:31
Mi bajod van a helyesírással?Meg amúgy is egy ilyen kérdésnél mit kell nyöszögni ezen?
ma 14:40
Tudtam hogy egy lúzer kocka ide téved aki nem hsizi el:D
Nem baj a magad fajtákon csak jókat röhögök a való életbe is:D
Miért olyan hihetetlen?Azért mert te magad egy lúzer vagy?
Kérdező próbálj már bőrt húzni a fogadra.
Ha nem akarsz te is lesüllyedni erre szintre,inkább legyél okosabb és ne kelts feszültséget.
ma 14:49
Igazad van:)
Ha csak kihasználod őket, akkor nagyobb lúzer vagy, mint bármelyik szűz kocka. Ameddig neked a NŐ "csaj", és a partner/párkeresés "vadászat", addig szerintem elég éretlen vagy lelkileg az egészhez. Másrészt pedig, az nem jó nő, aki hagyja magát csak így megd*gni, hanem fejletlen lelkületű, üres libus. Kívánom, hogy egyszer tudd meg, hogy mi az a szerelem! :)
Amúgy a helyesírásod tényleg gáz, üti azt a szintet, amiért már sosem kellenél nekem, mert szégyen, ha valaki nem tud írni a saját anyanyelvén. A "vetíttek" valójában "vetítek", a "hozzá jutok" és a "meg unom" pedig egybe írandó, nem külön, valamint a vesszőhibák és szóismétlések is szemet szúrnak. A gépelési stilisztikai hibákról (vessző, írásjel után illik szóközt tenni; szmájli nem írásjel, nem helyettesíti) szót sem ejtettek az előttem szólók. :)
Amúgy eléggé olyan ez a kérdés, mintha dicsekedni jöttél volna ide. Ha így van, elég rosszul csinálod, mert értelmes ember nem fog felnézni rád ezért...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!