Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretőtökkel ti mennyi időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőtökkel ti mennyi időt töltötök? Karácsonyra vesztek neki ajándékot?

Figyelt kérdés

A helyzet kicsit bonyolult... munkatàrsak vagyunk (nem közvetlen), és egy hónapja, mondjuk úgy, hogy szeretők vagyiunk.Vagy szexkapcsolat van köztünk. Ki hogy mondanà. Én szingli vagyok, neki van baràtnője (tudom, egy dög vagyok és pokolra jutok).

Nem tudom, hogy ő mennyire szerethet engem, már ha szeret. Sosem voltam még ilyen helyzetben. Nem tudom mi szàmít szexkapcsolatnak, és mi nem. Egy biztos: én már beleszerettem. Próbàltam ellene tenni, kevesebbet beszélgetni vele melóhelyen, màsokkal ismerkedni, de nem ment. Nekem ő kell.

Egyenlőre hetente 1-2-szer jàrunk össze szexelni.

Majdnem minden nap beszélünk (munkàn kívül), persze nem órákat.

Azt se tudom hogy ez mennyire normàlis, mi fér bele egy ilyen kapcsolatba. Tegnap este pl céges karàcsonyi vacsi volt, utàna hazahozott és itt aludt nàlam. Ilyen egyàltalàn normàlis? Kezdem azt érezni hogy ő is kezd belém szeretni.

Egy biztos, megvàrom hogy az ünnepek elteljenek, aztàn tisztàzom vele hogy pontosan mit is szeretne.

És ha màr ünnepek. Ti vennètek karàcsonyra ajàndékot neki? A szeretőtöknek?

A baràtnőmön kívül mamám a legfőbb bizalmasom ebben, szerinte ő tuti venni fog nekem valamit. Szerintem nem. Majd kiderül. Csak az meg nekem nagyon rossz lenne, ha ő venne ajàndékot, én meg nem.

Bocsi ha kissè kusza és hosszú lett.

Egyébként èn 21/L, ő 35/F.

2017. dec. 16. 16:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%

És mégis mit szeretsz benne? Szerinted milyen ember az, aki a barátnője háta mögött heti egyszer-kétszer mással kefél?

Ha olyan szar a kapcsolata, miért nem hagyja ott?

Ja, hogy két csajt dugni felváltva jobb, mint egyet?

2017. dec. 16. 16:42
 12/23 A kérdező kommentje:

Nyilvàn azt a tulajdonsàgot nagyom nem szeretem, ha valaki pár mellett félrekefél.

De az alap személyisége fogott meg. Egyszerűen tetszik és kèsz. Nem hiszem hogy meg lehetne magyaràzni hogy mièrt szeretsz bele a màsikba. Megfog a termèszete. Ennyi.

2017. dec. 16. 16:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Mégis honnan gondolod hogy rajtam röhögnek? Normàlis munkahelyem van, normàlis kollégàkkal, nem alja helyen dolgozom. 1., amióta fenàll köztünk ez a dolog, senki sem viselkedik másképp velem (egyébként hivatalosan benn nem tudjàk, bár tuti sejtik). 2., 3 kollégám is van,akik màr hónapok óta azt mondogatják hogy mi ketten összeillünk és milyen jót tenne mindkettőnknek ha mi együtt lennénk. Konkrétan szurkolnak hogy jöjjünk össze.
2017. dec. 16. 17:06
 14/23 anonim ***** válasza:
67%

Eteted magad ezzel, és elhiszed? Butább vagy mint hittük :D

Ennyi ésszel hol dolgozhatsz irodai környezetbe? egy 300 fős falu omladozó kis tanácsházájában? :D

2017. dec. 16. 17:16
 15/23 A kérdező kommentje:
Ha annyira érdekel, Magyarorszàg egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb àllatgyógyászati cégènèl.
2017. dec. 16. 17:37
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Lol. Te nagyon buta vagy. Komolyan azt hiszed, hogy kellenél ennek a fickónak? Mégis mit akarna egy 35 éves felnőtt férfi egy buta gyerektől? Annyira naív vagy, hogy az elképesztő! Sose fogja otthagyni érted a baratnőjét, ha erre pályázol, te csak dugásra vagy jó neki, jobb ha tudod. Ajándékot ezen okok miatt valószínűleg nem is fog venni, vagy maximum hozzádvág egy kis csokit, de csak mert megszánt téged. Szomorú.
2017. dec. 16. 17:37
 17/23 anonim ***** válasza:
49%
Hányingerem van az ilyen emberektől..
2017. dec. 16. 17:54
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
Én gerincet vennék neki, vagyis megkérném a helyedben, hogy szerelje be nekem. Cink vagy, de majd beolvaszt az élet.
2017. dec. 16. 18:09
 19/23 anonim ***** válasza:
45%

Lehet, hogy fog venni neked ajándékot, mert úgy érzi, hogy kell, ahhoz hogy még jobban "meghódìtson"

A helyedben készülnék valami nem személyes aprósággal, ha te nem kapsz semmit, akkor te sem adod oda, így nem lesz ciki.

A beszélgetést mindenképpen ejtsétek meg, minél hamarabb. Ha félrebeszél, nem őszinte, add ki az útját, mert a fiatal éveid nem szabad egy olyan kapcsolatra pazarolni, ahol nem te vagy az első.

Azzal meg ne foglalkozz, hogy itt miket vágnak hozzád, nyilván mindenki maga az erkölcsi minta, aki itt ítélkezik. :)

2017. dec. 16. 18:23
 20/23 anonim ***** válasza:
48%

#19: Gondolom, egy csónakban eveztek és ezért véded ennyire.

Azért az erkölcsi minta és az erkölcsi fertő között vannak szintek és nem csak a végletek léteznek.

2017. dec. 16. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!