Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretőtökkel ti mennyi időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőtökkel ti mennyi időt töltötök? Karácsonyra vesztek neki ajándékot?

Figyelt kérdés

A helyzet kicsit bonyolult... munkatàrsak vagyunk (nem közvetlen), és egy hónapja, mondjuk úgy, hogy szeretők vagyiunk.Vagy szexkapcsolat van köztünk. Ki hogy mondanà. Én szingli vagyok, neki van baràtnője (tudom, egy dög vagyok és pokolra jutok).

Nem tudom, hogy ő mennyire szerethet engem, már ha szeret. Sosem voltam még ilyen helyzetben. Nem tudom mi szàmít szexkapcsolatnak, és mi nem. Egy biztos: én már beleszerettem. Próbàltam ellene tenni, kevesebbet beszélgetni vele melóhelyen, màsokkal ismerkedni, de nem ment. Nekem ő kell.

Egyenlőre hetente 1-2-szer jàrunk össze szexelni.

Majdnem minden nap beszélünk (munkàn kívül), persze nem órákat.

Azt se tudom hogy ez mennyire normàlis, mi fér bele egy ilyen kapcsolatba. Tegnap este pl céges karàcsonyi vacsi volt, utàna hazahozott és itt aludt nàlam. Ilyen egyàltalàn normàlis? Kezdem azt érezni hogy ő is kezd belém szeretni.

Egy biztos, megvàrom hogy az ünnepek elteljenek, aztàn tisztàzom vele hogy pontosan mit is szeretne.

És ha màr ünnepek. Ti vennètek karàcsonyra ajàndékot neki? A szeretőtöknek?

A baràtnőmön kívül mamám a legfőbb bizalmasom ebben, szerinte ő tuti venni fog nekem valamit. Szerintem nem. Majd kiderül. Csak az meg nekem nagyon rossz lenne, ha ő venne ajàndékot, én meg nem.

Bocsi ha kissè kusza és hosszú lett.

Egyébként èn 21/L, ő 35/F.

2017. dec. 16. 16:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
57%
Visszajött a körömpörkölt, amit ebédre ettem.
2017. dec. 16. 16:10
 2/23 A kérdező kommentje:
Kösz T4 az értelmes hozzàszólàst!
2017. dec. 16. 16:19
 3/23 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg egy okádék vagy pedig.
2017. dec. 16. 16:20
 4/23 anonim ***** válasza:
33%
Vegyél egy üveg bort, és helyzettúl függően vagy odaadod neki vagy nem.
2017. dec. 16. 16:21
 5/23 A kérdező kommentje:

Màr bocs #3, de miért lennék okàdék? Mert beleszerettem egy olyan férfiba akinek pàrja van? Màr bocs, de ő sem hárított. Ên abból indulok ki, hogy ha szeretné igazàn a baràtnőjét, és jó lenne a kapcsolatuk, akkor nem velem szexelne.

#4 köszi!

2017. dec. 16. 16:24
 6/23 anonim ***** válasza:
18%

Szia , nekem semmit se szokott venni,es en sem neki.

Viszont az kisse mar morbid volt hogy karacsony napjan is szexeltunk..tavaly..tavalyelott is

Neki is van bnoje ...

2017. dec. 16. 16:26
 7/23 anonim ***** válasza:
45%

Most miert bantjatok? Tisztaban a sajat szinvonalaval a kislany, es pontosan abbol az alja retegbol is valasztott, ahova o is valo :). Legalabb nem zaklatja a normalis ferfiakat.

A kerdesre pedig: legkozelebb, mielott a farkat a szadba veszed, kommunikalj vele. Menni fog. Masra is lehet hasznalni am a szadat.

2017. dec. 16. 16:27
 8/23 anonim ***** válasza:
76%

@5: Vagy éppen ez így könnyebb neki, mint az otthoni problémákat megoldani. Így viszont idővel te is lehetsz a mostani barátnő helyében.

Szerintem ne erőltesd az ajándékot. 1 hónap, csak szex...felesleges. De arra a beszélgetésre ünnepek után tényleg szükség lesz.

2017. dec. 16. 16:28
 9/23 anonim ***** válasza:
78%

21L ès 35F

Ez mindent elárul a kapcsolatotok jövőjèről! Meghúz mèg párszor, majd hogy hogynem vèletlenül teherbe esik a baràtnője(nem is oly soká), akiről azt hitted, hogy már hozzá sem èr a pasikád. Aztán te meg majd nèzheted a fb-on a babàs idilli kèpeket!

2017. dec. 16. 16:28
 10/23 anonim ***** válasza:
82%
Te nem érted pontosan mi is az a szexkapcsolat. Téged csak dugni akar , lehet vesz ajándékot de nincs mögötte érzés csak azért teszi majd mert "illik" vagy azt hiszi elvárod. Így, hogy érzések is vannak mögötte részedről csak magadnak okozol kárt.
2017. dec. 16. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!