Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran írtok/chateltek a szeretőtökkel?
Figyelt kérdés
A kufircon felül mennyit van igényetek kommunikálni, tartani a kapcsolatot mikor épp nem vagytok együtt? Köszi a válaszokat.2017. máj. 3. 10:46
1/10 anonim válasza:
A következő alkalom egyeztetéséig, nem beszélünk, minek?
2/10 A kérdező kommentje:
Hmmm.
2017. máj. 3. 11:15
3/10 anonim válasza:
Én írnék neki, de nem merek. Talán 2x beszéltünk az időpontokon kívül másról.
Szeretem őt, talán ő is engem. Nagyon félek, hogy elijeszteném. Irigylem az olyan embereket, akik szerelem nélkül tudnak szeretői kapcsolatot fenntartani. Nagyon hiányzik a hangja,az ölelése, az illata, mindene. :(
4/10 A kérdező kommentje:
Nálam az elején még flottobbul ment a kommunikáció, azóta már túl vagyunk pár együttléten, ahol minden jó, a kommunikáció viszont olyan nyögvenyelős lett, kevesebb benne a pajzánság. Az is idegesít, hogy nekem még jobban lenne kedvem vele trécselni, de ő passzívabb. Ha viszont besokallok és azon vagyok, hogy na jó akkor csend, nem írok neki, akkor viszont ő ír! Szóval nem értem. Csak annIr hogy jó reggelt, vagy hogy minden oké, mit csinálok éppen, ennyit ír, de ha már utána igazán rákezdenék akkor akadozik a dolog. Nem tudom, hogy most ezt negatívan vegyem le vagy hogy.
2017. máj. 3. 13:28
5/10 anonim válasza:
Mi az együttlétek utàn nem beszélünk egy darabig. Ha eltelik bizonyos idő ő hiv és olyankor letol hogy én mért nem hivtam eddig. Aztàn a következő talàlkozàsig többször beszélünk mindenfélét. Volt hogy randi utàn màsnap hivott hogy megkérdezze hogy vagyok.Ő az aki többet keres néha màr szégyellem hogy megint nem én hivtam. Ő a fèrfi.
6/10 anonim válasza:
Valószínűleg neki csak ennyi a viszony és nem több. Néha kérdez, aztán helló. Hány évesek vagytok?
7/10 A kérdező kommentje:
Ő 32, én 30.
2017. máj. 3. 19:02
8/10 anonim válasza:
Azért csinálja mert csak szexet akar. Viszont ha érzi hogy besértődsz mert nem ír, akkor azért keres, érdeklődik mert nem akarja elveszteni az ingyen szexet.
9/10 anonim válasza:
Ha nagy ritkán szeretőm van, napi szinten beszélünk. (Persze szigorúan csak én hívom.) Egy nőnek a szeretői státuszban is fontos, hogy nőnek tudja magát érezni.
10/10 anonim válasza:
Én ugymond engedélyezett szereto voltam egy évig Rómában, olyan fel evvel ezelott. A partnerem kapcsolata akkor már csak latszat kapcsolat volt, de nem terveztek elvalni. Az asszonynak es neki is jo volt igy. A feleseggel sokaig probalkoztak a babaval, es ugymond csak gyerekcsinalas szintjere redukaltak az egyuttletek. Befasultak. Heti 1-2x talalkoztunk altalaban hozzam jott es ott is aludt. Enyem volt fixen a csutortok. Eleg sokat beszeltunk emellett, jo baratok lettunk de semmi tobb. Volt, hogy elmentunk kavezni, muzeumba, tancolni. Vegul akkor ert veget amikor hazajottem. En szakitottam. Egy rossz kapcsolat utan voltam es pont ez kellett nekem. Azota is szoktunk neha beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!