Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Opened paradise kérdése:
Ha valaki elalszik miközben chateltek/beszéltek/sms-eztek/stb, akkor azt bántóan élitek meg, ez tényleg sértő?
Figyelt kérdés
Úgyis ha szólt előre,de marasztalták?2015. febr. 5. 08:17
1/8 anonim válasza:
Sosem esett rosszul, most meg már duplán nem, mert hozzászoktam. Egyébként is mindig többféle dologgal vagyok elfoglalva, szóval néha még külön meg is köszönöm, hogy elaludt.
2/8 anonim válasza:
úgy élem meg hogy hulla fáradt mégis velem beszél utolsó erejével is
3/8 A kérdező kommentje:
2-es
Ezt lopom,köszi :D
2015. febr. 5. 08:43
4/8 anonim válasza:
Nem sértő. Ameddig bírom addig beszélek vele de figyelmeztetem hogy fáradt vagyok és ha nem írok vissza akkor elaludtam. :D
5/8 anonim válasza:
Nem serto:) most gondolom h faradt igy ezert nem fogok megharagudni ra,es velem is volt dmar ilyen:DDD
6/8 anonim válasza:
Állandó jelleggel zavarna, de ha csak néha történne meg, azzal nem lenne semmi bajom.
L
7/8 A kérdező kommentje:
Egyszeri alkalomról van szó (bár nálam gyakori) csak a reakció miatt kérdeztem,mert amúgy én se kapnám fel ezen a vizet és nem is hinném,hogy baja van velem.
2015. febr. 5. 12:25
8/8 anonim válasza:
Ha szól előre, akkor semmi gond. De ha csak úgy figyelmeztetés nélkül lelép/elalszik a másik fél, az engem eléggé frusztrál.
Mondjuk a jelenlegi párom is olyan, hogy képes mondat közepén elaludni, nála már megszoktam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!