Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóba vagy az ex-szeddel? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóba vagy az ex-szeddel? Ha igen, milyen gyakran beszéltek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy kivételével mindegyikkel békésen váltunk el. Ha összefutunk vagy úgy alakul akkor beszélünk, de nem keresem velük a kontaktust. Az ex barátok/barátnők nincsenek jó hatással egy párkapcsolatra.
2015. jan. 26. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Állítólag igen, néha beszélek vele kb heti egyszer,de akkor én írok rá. Lehet hanyagolni kellene az ilyen dolgot, ha arra sem méltat már, hogy megkérdezze, hogy "mizu".

21/F

3/9 Noren1989 ***** válasza:

Nem, egyikkel sem.

25/f

4/9 anonim ***** válasza:
8%

5 barátnőm volt az életben, akiket komolyabbnak, tartósabbnak neveznék. Egyikkel sem tartom a kapcsolatot. Mióta megbeszéltük személyesen hogy vége a dolognak, attól a pillanattól kezdve nem kerestem egyiket sem.

Az egyikkel néha összefutok, mert abba a gimibe jár, ahová én jártam és néha visszamegyek a volt tanáraimhoz, de ott is csak néhány mondatot váltunk. Soha nem is akarom tartani a kapcsolatot az exeimmel. Inkább az újra koncentrálok mindig.

21/F

2015. jan. 26. 11:51
 5/9 anonim ***** válasza:

attól függ.

akivel szép volt alapból a kapcsolat,és az elválás is, vele szoktam beszélni pár hetente.

akivel nem ilyen volt,azzal nem. volt ami volt, de vele nem is akarnék trécselni többet.

2015. jan. 26. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag jóban vagyunk. Ő keresett fel nemrég, azóta heti kétszer, háromszor beszélünk.
2015. jan. 26. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Inkább mondjuk úgy, hogy nem vagyok rosszba egyikkel se. Ha összefutunk valahol, szívesen beszélgetek velük, többet is a miújság? kérdésnél, de nem keressük egymást, és nem találkozunk direkt.

20/L

2015. jan. 26. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak az egyikükkel. Vele kb. heti 2-3 alkalommal beszélünk. Néha össze is futunk, igaz, mostanában nem, mert az új barátnője eléggé allergiás rám.
2015. jan. 26. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk rosszban. Nem tartom a kapcsolatot. 150 kilométer van köztünk.
2015. jan. 26. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!