Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóba vagy az ex-szeddel? Ha igen, milyen gyakran beszéltek?
Állítólag igen, néha beszélek vele kb heti egyszer,de akkor én írok rá. Lehet hanyagolni kellene az ilyen dolgot, ha arra sem méltat már, hogy megkérdezze, hogy "mizu".
21/F
5 barátnőm volt az életben, akiket komolyabbnak, tartósabbnak neveznék. Egyikkel sem tartom a kapcsolatot. Mióta megbeszéltük személyesen hogy vége a dolognak, attól a pillanattól kezdve nem kerestem egyiket sem.
Az egyikkel néha összefutok, mert abba a gimibe jár, ahová én jártam és néha visszamegyek a volt tanáraimhoz, de ott is csak néhány mondatot váltunk. Soha nem is akarom tartani a kapcsolatot az exeimmel. Inkább az újra koncentrálok mindig.
21/F
attól függ.
akivel szép volt alapból a kapcsolat,és az elválás is, vele szoktam beszélni pár hetente.
akivel nem ilyen volt,azzal nem. volt ami volt, de vele nem is akarnék trécselni többet.
Inkább mondjuk úgy, hogy nem vagyok rosszba egyikkel se. Ha összefutunk valahol, szívesen beszélgetek velük, többet is a miújság? kérdésnél, de nem keressük egymást, és nem találkozunk direkt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!