Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség, ez működhet?
Van egy psi,akit már 2 éve ismerek. Nagyonjó barátok pettünk a 22 év korkülönbség ellenére. Én egyetemista vagyok, ő is egy nagyon intelligens pasi,magyon jókat beszélgettünk mindog,sokat találkozunk.
“Lelkitársak pettünk.” Szó szerint mindent elmondunk egymásnak. 2 év alatt ha hisztiek ha nem,nem történt semmi köztünk.
Tegnap valahogy szóba került a dolog,teljesen random és hàt egymásnak estünk. Nem csak ő kezdeményezte.
Azt mondta nem akarja hogy együtt legyünk,mert hát nagyon fiatal vagyok.
Viszont mindkettőnknek nagyon jó volt az együttlét,nekem is,neki is.
Megbeszéltük,hogy meg fogjuk ismtelni.
Attól félek,hogy így lassan belezúgok akaratom ellenére is,mert az ágyban is nagyon figyelmes,csak az van amit én akarok stb.
Úgyhogy megbeszéltük,hogy barátság marad,de extrákkal.
Szerintetek ez hosszútávon működhet? Vagy elkerülhetetlen,hogy én is belé és ő is belémzúgjon?
20L
Nem szoktam írni erre az oldalra,ez csak egy felszínes kérdés volt,kíváncsi voltam hogy kívülállók mit gondolnak róla.
Személyesebben nyilván a barátaimmal beszélem meg,akik ismernek:)
Ezennel lezárnám ezt a kis vutánkat:Dköszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!