Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy korkülönbség, ez működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbség, ez működhet?

Figyelt kérdés

Van egy psi,akit már 2 éve ismerek. Nagyonjó barátok pettünk a 22 év korkülönbség ellenére. Én egyetemista vagyok, ő is egy nagyon intelligens pasi,magyon jókat beszélgettünk mindog,sokat találkozunk.

“Lelkitársak pettünk.” Szó szerint mindent elmondunk egymásnak. 2 év alatt ha hisztiek ha nem,nem történt semmi köztünk.

Tegnap valahogy szóba került a dolog,teljesen random és hàt egymásnak estünk. Nem csak ő kezdeményezte.

Azt mondta nem akarja hogy együtt legyünk,mert hát nagyon fiatal vagyok.

Viszont mindkettőnknek nagyon jó volt az együttlét,nekem is,neki is.

Megbeszéltük,hogy meg fogjuk ismtelni.

Attól félek,hogy így lassan belezúgok akaratom ellenére is,mert az ágyban is nagyon figyelmes,csak az van amit én akarok stb.

Úgyhogy megbeszéltük,hogy barátság marad,de extrákkal.

Szerintetek ez hosszútávon működhet? Vagy elkerülhetetlen,hogy én is belé és ő is belémzúgjon?

20L

2017. dec. 16. 09:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Egy barátnőm is ezt mondta,hogy létezik szex kapcsolat,ahol az ember csak azért találkozik az illetővel,hogy szexeljenek,de abba nem fér bele a mozi,mindenféle program stb.,és nem tudnak egymás minden egyes napjáról.

És van a barátsáh,ahol a fentebb említettek megvannak de nincs sezx.

A kettő együtt pedig elvileg már akkor kapcsolat....

Szóval nem tudom...lehet hogy a vége tényleg ez lesz??

2017. dec. 16. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:
45%
Igen, az lesz. Ujra felteszem a kerdest: es ez miert volna akkora baj? Miert kell ettol rettegni es mestersegesen falakat emelni, amikor lathatoan mindketten tobbet akartok?
2017. dec. 16. 19:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Én ugyan így voltam a barátnőmmel. Én 45. ő 19. Megismerkedtünk, jókat beszélgettünk, közös programok nagy szeretkezések és teljesen bele zúgtunk egymásba, olyan szinten hogy együtt is éltünk 3. éven keresztül.
2017. dec. 17. 08:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs felesége, akkor miért ne lehetne köztetek kapcsolat??? Szerelem??? Ha viszont felesége, családja van, akkor határold el magad tőle, de ha nem, akkor semmi akadálya. A szerelem a legszebb az életben.
2017. dec. 17. 10:31
 15/21 A kérdező kommentje:

Elvált sok éve,van egy lánya,de nem vele él.

Nem tudom,ő nem akarja igazán..... mert higy túl fiatal vagyok és állítólag azt érzi,hogy meg akarok neki felelni,mint a szüliemnek.

2017. dec. 17. 10:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem tudnád kicsit hosszabban leírni? Ebből a félmondatból, hogy "állítólag azt érzi,hogy meg akarok neki felelni,mint a szüliemnek." nem tudom megállapítani, hogy fél vagy játszmázik vagy mi a fene. Ez alapján bármi lehet.

És még mindig nem válaszoltál a kérdésemre. Ez egy kicsit bosszantó amúgy... Te járnál vele vagy sem? Mit akarsz te? Ha legalább te tisztában lennél a vágyaiddal, akkor előrébb lennél.

2017. dec. 17. 11:03
 17/21 A kérdező kommentje:

Mióta elkezdtünk ilyen jóbam lenni,van bennem egy megfelelési kényszer tényleg,nagyon visszafogott vagyok vele,igyekszem mindent jól csinálni ha a közelében vagyok,gondolom ezt ő is észrevette.

Én nem idegenkedem attól a dologtól,hogy több legyen közöttünk.

2017. dec. 17. 11:17
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de ebből az egy darab mondatból én még mindig nem látom át a kapcsolatotok dinamikáját. Nincs a szemem előtt, hogy pontosan mi az, hogy igyekszel mindent jól csinálni. Ezek csak lózungok, amik mögött bármi lehet. És nem értem, hogy ez miért akkora baj az ő szemében, hogy inkább ellök, mint hogy megmondaná nincs erre szükség, viselkedj természetesen. Ezt kellett volna kifejtened részletesebben.

Annyira keveset és általános dolgokat írsz, hogy ebből én nem tudom megfejteni, ami köztetek zajlik. Viszont meg is untam, hogy harapófogóval kelljen mindent kiszedni, úgyhogy tégy, amit akarsz.

2017. dec. 17. 11:39
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát te hülye vagy már bocsi:D
2017. dec. 17. 11:43
 20/21 anonim ***** válasza:
29%
Én vagyok a hülye, mert szerettem volna neked segíteni, de a semmiből nem megy? Jézusom. Én többet írtam ehhez a kérdéshez, mint te. Most is mit csinálsz? Ahelyett, hogy magadba néznél, végiggondolnád, hogy talán igaza van ennek a válaszolónak és tényleg szűkszavúan fogalmaztál és egy kicsit megerőltetnéd magad, jobban lefestenéd a helyzetet inkább sértődötten visszaszólsz. Mit vársz így?
2017. dec. 17. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!