Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még belefér szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még belefér szerintetek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,akinek a 30-35 éves férfiak jönnek be...ez 10-15 év korkülönbség...sok ilyet láttam már(10 meg 15 éves korkülönbséggel) és működhet a dolog,szóval akkora akadály ez nem lenne egy kapcsolatban,én inkább most viszont erkölcsi irányban lennék kíváncsi a dologra,mert félek attól,hogyha egy 30 vagy mondjuk 32 évessel járok,akkor megszólnak stb. Nem tehetek róla,a 30as korosztály számomra az igazi,ott már több férfias,érett,biztos háttérrel rendelkező férfit találok plusz mindig is az idősebbek jöttek be(na már nem a nyugdíjasok,de értitek) Persze lehet,hogy életem szerelme mégiscsak egy 26 éves lesz,de vonzalmilag a 30asokhoz vonzódom...

2017. nov. 11. 09:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%
én jót nevetek az ilyen kislányokon.
2017. nov. 11. 10:40
 2/16 A kérdező kommentje:
Mert? Igazán hasznos volt a válaszod amúgy,érdemes volt ide írnod!👏
2017. nov. 11. 12:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mostanság huszonévesek is vannak, akik elég szép karriert tudnak a magukénak, férfiasak, tudják, mit akarnak. Szerintem a harmincas korosztály egy 20 éves lánynak túl idős. Hidd el, a korodbeliek közül is találhatsz magadnak olyat, aki megfelel az elvárásaidnak. Viszont én nem ütöm bele az orrom senki párkapcsolatába. Ha ők így boldogok, akkor jó nekik.
2017. nov. 11. 13:37
 4/16 anonim ***** válasza:

#2: Azért, mert semmilyen téren nincs egy szinten egy 20 éves egy 35 körülivel. Te azt gondolod, de nem.

"Nem tehetek róla,a 30as korosztály számomra az igazi,ott már több férfias,érett,biztos háttérrel rendelkező férfit találok"

Te se nőies, se érett nem vagy,(legalábbis annyira nem,mint egy 30-as),se biztos háttérrel nem rendelkezel korodnál fogva. Egy kritériumnak sem felelsz meg, mégis mit akarsz? De nyugi, a 30-as férfiak nagyon szeretik a 20 éves kislányokat, fiatalok, jó velük szexelni, de hidd el, egyenrangú partnerként nem fognak rád tekinteni, mert nem vagy az. Sok ilyen láttál már, jó, tudod ,ha arra lenne szükségem, el tudnám játszani majd bő 10 év múlva, hogy mennyire kell nekem egy húsz éves, tökéletesen el tudnám játszani a kapcsolatot, hogy örüljek, 20 évest, dugok, haha, de érett kapcsolatra valahogy a magad fajta lányok abszolút nem érdekelnének.

Tudod a vonzalom nem annyin alapul, amit leírtál. Nagyon kevés egy párkapcsolathoz, hogy jól néz ki, meg hogy biztos háttérrel rendelkezik.

Apropó, biztos háttér. K...vára egyszerű belemenni a jóba, mintsem valakivel felépíteni egy biztos hátteret.

2017. nov. 11. 14:05
 5/16 A kérdező kommentje:
Huhh de okos itt valaki...láttál már élőben,hogy azt írod,nem vagyok nőies? Már lassan a mai 15 évesek 18-nak néznek ki,20 évesen nem vagyok kislány...sokszor rájövök,hogy a magadfajta,begyöpösödött bnkók miatt felesleges ide bármilyen kérdést is feltenni,lassan már a hogy kell répafőzeléket főzni kérdés alatt is megjelennek a magadfajta,rosszindulatú,kötekedő kis suttyók...már nem azért,de barátnőm szülei között 8 év van...ha egy 30 évest nézünk,akkor az 10,ami egyáltalán nem olyan,mint egy nagypapa meg egy óvodás kapcsolata...meg honnan tudod,hogy nem alakulhatna ki vonzalom? Mi vagy te,valami látnok? Plusz ne kezelj egy ribinek aki csak szexet akar,egyáltalán nem erről szólt itt a téma,te képzeled bele...birom,hogy nem is imersz,de kikiáltasz egy kis csitrinek aki csak szexet akar plusz egy agyilag retardált kis cafkának állítasz be...na húzzál innen,nem vagyok kíváncsi rád! Ha pedig tovább fokytatod a kötöszködést,akkor megy a jelentés ;)
2017. nov. 11. 16:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Plusz nyilván,ha egy huszonévessel hoz össze a sors,akkor emiatt nem dobom,mert nincs háttere,ez hülyeség,eut csak megemlítettem,ezzel azt akartam kifejezni,hogy számomra az én korosztályom még éretlennek tűnik(mondom számomra)...ennyi...
2017. nov. 11. 16:23
 7/16 A kérdező kommentje:
Amúgy meg biztos az én korosztályom lehetsz(huszas évek),szóval látod,pont erről beszélek,ezért nem jön be ez a korosztály,mert még éretlenek vagytok,ne csodálkozzatok,hogy a mai lányok az idősebbeket keresik...👏
2017. nov. 11. 16:27
 8/16 A kérdező kommentje:
Plusz itt szexet emlegetsz,ez pedig nagyon is megmutatja a te értelmi szintedet,tudod nem mindenki csak azért van együtt valakivel veled ellentétben kedves Mr.Tökéletes!
2017. nov. 11. 16:28
 9/16 anonim ***** válasza:

Igen és TE a puncidon kívül mit teszel egy kapcsolatba?

Mert ha tanulsz, akkor semmit, és ennyi idően kb. eladó lehetsz vagy gyári munkás, mert szakmád sincs.

2017. nov. 11. 18:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
nem értem, hogyha ösztönösen az idősebbekhez vonzódsz, akkor mit foglalkozol azzal, hogy ki mit mond?
2017. nov. 11. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!