Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még belefér egy fiú - lány barátságba?
Egyértelműen többről van szó.
Ez már szinte szerelmi vallomás.
Nyeeeeeeeee... eléggé karcol. Amúgy szituáció függő, ha a beszélgetés nem indokolja akkor kilóg a lóláb de ha éppen lelki szemeteskukának nézed akkor belefér.
24F
Igen belefér. Főleg,ha bátorít. Mi is ezt csináljuk a fiú barátommal. Állandóan hol egyikünk hol másikunk támogatja egymást,mégsem érzünk többet,mint ami. Ezt biztosba jelentem ki. Egyikünk sem érez többet.
Viszont ha valamelyikőtök többet érez,ezt nektek kell tisztázni.
Simán beleférhet.
Nekem is van olyan lány barátom, aki mivel tök jó barát, ezért imádok vele lenni, feldob, ha ír, és nem vagyok vak sem, látom, hogy nagyon szép. Mégsem vagyok szerelmes belé, sokkal inkább olyan a kapcsolatunk, mint ha a testvérem lenne.
Egyébként ebben semmi olyan nincs, amit barátilag ne lehetne mondani. Persze, lehet szerelemből is mondani ugyanezeket, de barátságból is. Az meg gondolom, alap egy barátságnál, hogy őszinte a fiú a lánnyal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!