Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még belefér egy fiú - lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még belefér egy fiú - lány barátságba?

Figyelt kérdés
Ha a fiú azt mondja a lánynak, hogy csodálatos, különleges, és szép, valamint a napja fénypontja, mikor a lány üzeneteit olvassa, meg a lány milyen aranyos, és folyamatosan bátorítja a lányt és növelni akarja az önbizalmát, ez még belefér a fiú-lány barátságba ?

2017. jan. 26. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Ha meleg a csávó, igen, ha nem, ez több annál.
2017. jan. 27. 00:04
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

Egyértelműen többről van szó.

Ez már szinte szerelmi vallomás.

2017. jan. 27. 00:12
 3/11 October15 ***** válasza:
100%

Nyeeeeeeeee... eléggé karcol. Amúgy szituáció függő, ha a beszélgetés nem indokolja akkor kilóg a lóláb de ha éppen lelki szemeteskukának nézed akkor belefér.

24F

2017. jan. 27. 02:38
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Egy barát akkor is barát ha beteszi
2017. jan. 27. 02:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen belefér. Főleg,ha bátorít. Mi is ezt csináljuk a fiú barátommal. Állandóan hol egyikünk hol másikunk támogatja egymást,mégsem érzünk többet,mint ami. Ezt biztosba jelentem ki. Egyikünk sem érez többet.

Viszont ha valamelyikőtök többet érez,ezt nektek kell tisztázni.

2017. jan. 27. 08:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Simán beleférhet.

Nekem is van olyan lány barátom, aki mivel tök jó barát, ezért imádok vele lenni, feldob, ha ír, és nem vagyok vak sem, látom, hogy nagyon szép. Mégsem vagyok szerelmes belé, sokkal inkább olyan a kapcsolatunk, mint ha a testvérem lenne.

Egyébként ebben semmi olyan nincs, amit barátilag ne lehetne mondani. Persze, lehet szerelemből is mondani ugyanezeket, de barátságból is. Az meg gondolom, alap egy barátságnál, hogy őszinte a fiú a lánnyal. :)

2017. jan. 27. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
2017. jan. 27. 10:55
 8/11 Girgoy ***** válasza:
Miért kérdezed?
2017. jan. 27. 11:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt csinálom lány barátommal, neki van jelöltje, nekem meg van párom, és nem csalom meg a barátnőmet, mert a lánybarátomra maximum egy testvérként tudok tekinteni, bíztatom, írom neki hogy szép (sajnos önbizalomhiányos), szóval szerintem belefér, ő azt mondta hogy nincs ezzel baj. :) 15/F
2017. jan. 27. 19:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Szituációtól függ. Ha mondjuk a lánynak félre ment valami az életében vagy nagy dönés előtt áll és szüksége van bátorításra akkor egyértelmű, hogy ilyeneket mond. Az én legjobb barátom is mindig ilyeneket mondott amikor vizsgáim voltak. De hogyha csak úgy a semmiből jön akkor lehet ott valami gyanús, de még akkor sem biztos semmi. A fennt említett legjobb fiú barátom például egyszer azt mondta, idézem: "Jobban szeretlek, mint a csülök pörköltöt" és egyáltalán nem romantikus értelemben. Szerintem a legtöbb fiú-lány barátság esetében fel sem merül, hogy több is lehetne belőle. Inkább (mint ahogy valaki előttem is írta) testéri szeretet van jelen.
2017. jan. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!