Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még belefér szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még belefér szerintetek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,akinek a 30-35 éves férfiak jönnek be...ez 10-15 év korkülönbség...sok ilyet láttam már(10 meg 15 éves korkülönbséggel) és működhet a dolog,szóval akkora akadály ez nem lenne egy kapcsolatban,én inkább most viszont erkölcsi irányban lennék kíváncsi a dologra,mert félek attól,hogyha egy 30 vagy mondjuk 32 évessel járok,akkor megszólnak stb. Nem tehetek róla,a 30as korosztály számomra az igazi,ott már több férfias,érett,biztos háttérrel rendelkező férfit találok plusz mindig is az idősebbek jöttek be(na már nem a nyugdíjasok,de értitek) Persze lehet,hogy életem szerelme mégiscsak egy 26 éves lesz,de vonzalmilag a 30asokhoz vonzódom...

2017. nov. 11. 09:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mert tanulás mellett nem lehet az embernek párkapcsolata vagy mi? Annyira retardált vagy komolyan mondom,remélem ilyen gondolkodás mellett akkor egyedül is rhadsz meg te suttyó...istenem...akkor dolgozni se dolgozz,mert akkor nem jut idő párkapcsolatra munka mellett...idióta

Amúgy ment a jelentés,szia 😊

2017. nov. 11. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem 45. évesen 19. éves barátnőm van. Azt mondta nekem hogy a fiatalabbak még éretlenek neki.
2017. nov. 12. 07:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak személyiség számít.
2017. nov. 12. 08:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyet kell értsek néhány válaszolóval.

Szegény lány olyan buta vagy,hogy sajnállak.

Fenyegetsz itt embereket, hogy jelented és akkor jönnek a csúnya adminbácsik, és törlik a neked nem tetsző kommenteket. Húú,hallod, annyira kicsesztél most velük.

De a válaszuk ugyanúgy eljutott hozzád,szóval mindegy. :)

Úgy viselkedsz, mint egy ovis. Kérdeztél, mi válaszolunk, és ha valami nem tetszik,rögtön jön a támadás,hogy mondhatunk olyat,hogy te defektes vagy. Hát hogy? Nézd már meg miket írsz. Olvastam már itt 15 éves lányok kérdését is és hidd el, akadtak köztük értelmesebbek.

Mi a francot akarna tőled egy 30 feletti pasit? Én még csak huszonéves vagyok, de én kiröhöglek, ne viccelj már..

2017. nov. 12. 10:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Így van,én vagyok a defektes,hogyne...neked meg a szövegértés nem megy te tajparaszt idiota...arróp van itt szó,ha lenne valami,akkor lehetne-e,nem számítana-e mondjuk 10 év különbség...de szöveget luxus értelmezni...eléggé baj amúgy,ha huszonévesen itt tartasz...
2017. nov. 13. 12:36
 16/16 A kérdező kommentje:
A kérdésem második felét lehet meg kellett volna magamnak tartani,mert a kispcsök egoját sérti...én kérek elnézést srácok,hogy ennyire a lelki világotokba gázoltam,hogy itt töltitek ki a kötöszködési vágyaitokat 😊 csak tudnám,ha nem tetszik,akkor a fszért nem lehet tovább menni? Tudod,értelmes ember továbbmegy ha nem tetszik neki,nem pedig leáll itt osztani az észt...és még te vagy makulátlan 120.000 iq-s okostojás...
2017. nov. 13. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!