Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek Palvin Barbi tényleg duci?
Figyelt kérdés
Sok ilyen kommentet olvastam már itt.
Jó, kifutó modellnek valóban az kissé, de mint nőnek szerintem nagyon is jó alakja van.
(szándékosan nem kampány fotókat linkeltem)
2017. dec. 15. 09:57
31/36 anonim válasza:
#29 a bőre heges, májfoltos, anyajegyes. Szúnyogcsípést nem igazán látok rajta, nem tudom, te mire gondolsz. A kérdező által linkelt első képen látszanak a legjobban a bor hibái, de a másik kettőn is.
32/36 anonim válasza:
Ha megnezned a lany konyokhajlatat, belso combjat, mellet, lathatnad hogy tiszta eres. De nem latod, mert nem akarod latni.
33/36 anonim válasza:
az átlaghoz képest nem duci, de modellnek már az.
34/36 anonim válasza:
Hát esküszöm itt mindenki megbolondult. :D Nőként mondom, szerintem rosszabb napjain is jobban néz ki, mint a legtöbb ember. A beállításmentes képekkel sincs semmi probléma. Az egyiken ásít...jéé, olyat is szokott, emberből van. Akárhányan is fikázzák itt, nem véletlenül lett sikeres, nemzetközileg elismert modell. Az én véleményem rödviden, a legtöbben irigyek. Ja, és nem duci vagy telt távolról sem, pont olyan alakja van, amilyennek egy modellnek lennie kell.
35/36 anonim válasza:
#34 tőled lehet bármelyik képen jobban néz ki, de ne általánosíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!