Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk szerintetek Palvin Barbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek Palvin Barbi tényleg duci?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kommentet olvastam már itt.

Jó, kifutó modellnek valóban az kissé, de mint nőnek szerintem nagyon is jó alakja van.

[link]

[link]

[link]

(szándékosan nem kampány fotókat linkeltem)

2017. dec. 15. 09:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
24%
#9 Az első kép a fenekéről nagyon jó.:P
2017. dec. 15. 10:46
 12/36 anonim ***** válasza:
28%

Bocs, hogy nőként válaszolok, de szerintem Palvin Barbival semmi baj sincs, sőt szerintem sok ember, aki bántja, azért elfogadná az alakját magát... Valljuk be.

22/N

2017. dec. 15. 10:51
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincs az alakjával. A ducitól ez elég messze van.
2017. dec. 15. 10:52
 14/36 anonim ***** válasza:
76%

11# Jo,jo, de kozel se olyan,mint amilyenre retusaljak. :)

[link]

2017. dec. 15. 10:55
 15/36 anonim ***** válasza:
23%
#14 más az ítlésünk. Nekem a retusálatlan jobban bejön.:D
2017. dec. 15. 11:01
 16/36 anonim ***** válasza:
70%

Nem mondtam, hogy bejonne akarmelyik is, vagy valamelyik jobban, mint a masik. :D

Azt mondom, realban kozel se olyan, mint amilyennek reklamozza magat. A media az agyunkra ment, es elhiszunk minden, amit latunk. Neha erdemes a dolgok moge nezni, mielott elkezdunk sztarolni valakit, aki a testevel keres penzt.

Az utolso csovesbol is lehetne Palvin Barbit csinalni egyebkent photoshop segitsegevel. :)

2017. dec. 15. 11:10
 17/36 anonim ***** válasza:
0%

Én nem sztárolom. Az sem tudom ki ő.

De jó a segge. XD

2017. dec. 15. 11:11
 18/36 anonim ***** válasza:
29%

#12 dehogy kéne az alakja, 157 cm/47 kg vagyok, vékony, formás fenékkel, közepes mell, arányos alak. Tudod mikor kéne ilyen széles csípő - kis mell kombó, nekem pasiként nemis tetszene, alapból nem értem, miért lett ekkora szám. Mondjuk régebben csinosabb volt, mikor befutott, az tény.

Szóval nehogy azt hidd, hogy irigységből szólom le.

2017. dec. 15. 11:11
 19/36 anonim ***** válasza:
55%

Arcra nagyon ott van,legalábbis sminkben..

De a teste az minden,csak nem formás.Inkább aránytalan.Aránytalan a lába vastagsága a felsőtestével.A feneke pedig abszolút formátlan.

Mondjuk a ducitól messze van,de és sem cserélném le az alakomat az övére.

2017. dec. 15. 11:18
 20/36 anonim ***** válasza:
0%

Ez a csaj teljesen átlagos.

Viszont gyönyőrű árnyalatú a bőre és nagyon szép szimmetrikus az arca. Az orra valami eszméletlen gyönyörű.

Én egyedül az orra formáját cserélném el a sajátomra, meg talán a bőre hibátlanságát.

2017. dec. 15. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!