Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk szerintetek Palvin Barbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek Palvin Barbi tényleg duci?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kommentet olvastam már itt.

Jó, kifutó modellnek valóban az kissé, de mint nőnek szerintem nagyon is jó alakja van.

[link]

[link]

[link]

(szándékosan nem kampány fotókat linkeltem)

2017. dec. 15. 09:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
44%

A bore hibatlansagat...

Nezz vissza a 9. valasz fele , legyszi.

2017. dec. 15. 11:41
 22/36 anonim ***** válasza:
51%
A bőre tényleg nagyon csúnya, és nekem az orra sem tetszik, elég nagy (az enyém is egyébként).
2017. dec. 15. 11:49
 23/36 anonim ***** válasza:
78%

Photoshoppal bárkiből és bármiből lehet jó nő.

https://www.youtube.com/watch?v=Hnvoz91k8hc

2017. dec. 15. 11:55
 24/36 anonim ***** válasza:
56%

Amugy a 3. foton olyan feje van, ha ra nagyitasz, mint a demonok kozottben az anyukanak, aki a film vegere atvaltozik.

[link]

2017. dec. 15. 11:56
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
12-szerintem nem duci, normális alakja van, szép magas, de én sem vele cserélnék, ha cserélnék. A saját alakom választanám újra ha lehetne.
2017. dec. 15. 12:20
 26/36 anonim ***** válasza:
18%
Minimum ilyen „husinak” kéne lennie minden nőnek. Tök jó, hogy nem írják fel este 22 után csendháborításért a rendőrök, mert nem zörögnek a csontjai. 😊
2017. dec. 15. 12:42
 27/36 anonim ***** válasza:
68%
Egészséges kinézete van, nem úgy mint a kifutó modellek többségének. A duci nem itt kezdődik, de egyébként tényleg nem akkora szám, mint amennyire sztárolják.
2017. dec. 15. 12:52
 28/36 A legrosszabb ***** válasza:
80%
Nekem már kezd hányingerem lenni ettől a kölyökpofájú, gyerektestű lotyótól. Mindenhol ezt a szutykot látom, s irtóra elegem van már belőle, hogy boldog-boldogtalan hájpolja.
2017. dec. 15. 12:59
 29/36 anonim ***** válasza:
35%

Arra a 6 szúnyogcsípésre gondoltok?

Nekem tágak a pórusaim, van pár pattanásom és csupa szeplő a bőröm, ami olyan vékony, hogy átkéklenek az ereim mindenhol a testemen, és még pigmenthiányos foltjaim is vannak.

Az ő bőre gyönyőrű, vastag, egészségesen egységes árnyalatú.

Az orra is szép, enyhén pisze.

Az alakjával viszont én sem cserélnék.

2017. dec. 15. 13:24
 30/36 anonim ***** válasza:
46%
#26 igen, mert ha te személy szerint a duci nőket preferálod, akkor mindenkinek őket kell preferálnia és dögöljen meg, aki nem duci vagy nem a ducikat szereti. Javaslom írd be gugliba, hogy “hogyan legyünk toleránsok másokkal szemben”, szerintem rengeteg tanulnivalód lesz onnan.
2017. dec. 15. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!