Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első, második ottalvásnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első, második ottalvásnál ciki ha csipás az ember, reggel?

Figyelt kérdés

Akkor is mikor már a mosdóból jön vissza?

Szerintem ez igénytelenség. Vagy ennyire nem érdekli a másik?

2017. dec. 15. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elég ciki, főleg, hogy első, második ott alvásnál, nem igazán van annyi alvás, hogy csipás legyek. Csipásra akarom magam aludni, ahhoz elég vagyok egyedül.
2017. dec. 15. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Hat de azert neha elofordul az ilyesmi. Ontudatlanul lett olyan almaban es veletlen ugy maradt. Persze ha rendszeres az mas.
2017. dec. 15. 10:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg eszébe sem jutott, hogy csipás lehet a szeme. Nem a saját tükörképével volt elfoglalva a mosdóban, hanem az éjszakán járt az esze.

Amúgy a csipát nem lehet egy kalap alá venni a sz.ros s.ggel vagy a taknyos orral, mert utóbbiak tényleg undorítóak, de a csipa? Az lehet aranyos is.

2017. dec. 15. 10:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Aki kontaktlencsét hord annak van amikor macerásabb a szeme, hajlamosabb a csipásodásra, vagy aki allergiás, szintúgy.

De aki ezt tudja, az figyel ilyenre fokozottan. Főleg ha a szerelme mellett ébred.

Ahogy észrevettem kérdező téged ez zavar, igénytelenségnek tartod, valahol jogosan.

És ez a lényeg, nem a mi véleményünk, hiszen Te bújsz Vele ágyba, Te ébredsz mellette.

2017. dec. 15. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!