Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a kolléganőm fia, szerintetek elmondjam a kolléganőmnek?
Felnőttek vagyunk ( 30 évesek ), mindketten egyedülállóak vagyunk. A kolléganőm az anyukám lehetne korban, jóban vagyunk. Párszor találkoztam a fiával, elvitt minket kocsival a munkahelyünkre, de semmi más kontakt nem volt közöttünk. Ti elmondanátok a kolléganőmnek a helyemben, hogy tetszik a fia? Hátha szervezne valami közös programot, bár félek, ha nem tetszenék a fiának, beégnék a kolléganőm előtt. Vagy facebook-on jelöljem be, hátha ott történik valami?
Sajnos nem lakik együtt a kolléganőm a fiával, át se tudnék menni hozzájuk valami ürüggyel. Jövőre nyugdíjba megy, nem fogunk együtt dolgozni már.
Ti mit tennétek?
Nem tudom mit tennék a helyedben, mert 27 éves létemre már nem vagyok egy 12 éves értelmi szintjén. Inkább kérdezz meg egy gyereket, az tud neked megfelelő választ adni.
Felnőtt vagy (elméletben). Mi az, hogy "ürüggyel" - "a kiszemelt anyukája szervezne valami közös programot"???
Vedd fel a kapcsolatot a férfival és ennyi. TE JÓSÁGOS ÉG.
Első szexnél is az anyukájától kérnél óvszert?
Szerintem felesleges. Most azt várod, hogy egy 30 éves férfinek az anyja kerítőnő szerepet fog alakítani? "Figyu, Péterkém, egy kolléganőmnek bejössz. Szervezek egy randit nektek." :)
Ez inkább menekülő hatást fog kiváltani.
Szerintem jelöld be Facén, és írd meg, kolléganőd az anyukája. De 30 évesen ne a mamára várj :)
Én attól tenném függővé,hogy milyen a kapcsolatod az Anyukával, és Neki milyen a fiával. Írod,hogy jó kapcsolatban vagytok, ami vélhetőleg azt is jelenti,hogy bizalmas dolgokról is tudsz Vele beszélni.
Ha a fia és Közte jó a kapcsolat, akkor én a helyedben a kolléganődnek elmondanám,hogy neked szimpatikus a fia, aztán meglátnád,hogy erre hogy reagál.
Ha jóban vagytok és nem mondod el Neki akár meg is sértődhet azért,hogy Neki nem beszéltél erről.
Ha viszont a "jóban levés" kizárólag egy munkatársi kapcsolatot takar, vagy a kolléganőd sincs beavatva a fia magánéletébe, akkor hagyd ki, jelöld be a facén, és meglátod a folytatást. Ahogy előttem írták, írd meg,hogy Te vagy az anyukája kolléganője, bár ezt bizonyára tudja, de mégis egy lépés előre :)
A kolléganőmmel nagyon bizalmas a viszonyunk, sok mindent megbeszélünk munkán kívül is, bízunk egymásban és a fiával is nagyon jó az ő viszonya.
Természetesen nem arra gondoltam, hogy ő szervezzen nekünk randit, csak ha tudja hogy nekem tetszik a fia, esetleg adhat ötletet hogyan közeledjek hozzá, elmondhatja hova mennek szórakozni a haverjaival, stb anélkül, hogy a fia tudná, ahol én is megjelenhetek és személyesen lehet ismerkedni. Most csak példát írtam, de ilyesmire gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!