Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yakuza007 kérdése:
Szerintetek elmondjam az egyik kolléganőmnek hogy nagyon szeretnék vele szexelni?
Figyelt kérdés
Másodállásban dolgozom ott,és csak kétszer találkozunk havonta körülbelül.De ha visszautasítana akkor kellemetlen lenne utána nem?2014. márc. 18. 15:21
3/10 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha az egyik kollégám leteperne :D
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta mikor kérdeztem tőle hogy nincs barátja,de utólag kiderült hazudott(vajon miért?)Azt mondja magáról hogy nem adja könnyen magát,de egész jól elvagyunk.
2014. márc. 18. 15:32
5/10 anonim válasza:
Elég lényegre törő vagy :)
Romantikus :)
De ha mindketten csak szexelni akartok, akkor nem gond :)
Várj még egy kicsit, hátha rád veti magát.
6/10 anonim válasza:
Mondjad csak. Másnap a fél melóhely rajtad fog vihogni (jogosan), ha meg kifejezetten rosszindulatú a nő akkor még fel is jelent, mondván "molesztáltad" és a liberális-feminista bíróság neki fog igazat adni instant, Te meg mehetsz a dutyiba egy s*ggbekukira.
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves hatodik névtelen!
Díjazom a humorodat,de nem értek egyet veled semmiképp.Miért is röhögnének,nálunk a monogámia nem divat,minden alkalommal téma a szex valamilyen formában kicsit humorral vegyítve a lányokkal.Nem frigid bunkókkal dolgozom együtt.Nem gondolom hogy bárki is feljelentene.De azt hidd el ha sitt lenne belőle nem engem tolnának:)
2014. márc. 18. 19:18
8/10 anonim válasza:
"nálunk a monogámia nem divat"
Na akkor az a fura, hogy van melóhelyetek. A bigámista etnikum tagjai nemigen szoktak dolgozni... "Csák á segíj"
9/10 A kérdező kommentje:
látom itt nem érdemes kérdezni,sok köcsög van
2014. márc. 19. 19:36
10/10 anonim válasza:
Akkor mehetsz haza Liberál-országba a többi közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!