Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ismerkednétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismerkednétek olyan lánnyal, aki ilyen képet tesz ki?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek gáz? Vagy még az igényes/belefér kategória?

Egyébként egy diplomás csajról van szó.

2017. dec. 14. 00:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nő instára posztol éjjel-nappal maga köré gyűjtve a férfisereget.

Egy szót nem váltanék vele lehet akármilyen "okos" és szép.

Az ok egyszerű. Én nem állok be a sorba 755-ként. Nem tetszenek az ilyen életvitelű csajok. Bízom benne még vannak rendesek, akik nem spájzolják a férfiakat.

2017. dec. 14. 10:47
 32/36 anonim ***** válasza:

Valahogy az az érzésem, hogy nem az a bajom a képpel, hogy látszik a bugyija. Ez kb. olyan kérdés, mint “miért ciki ha valaki fehérneműben rak ki képet, de ha fürdőruhában, akkor nem az?”

Stílustól függ. Hogy ki-mennyire igényes, az már emberfüggő, van akinek belefér, és van akinek nem.

Nem ítélek el embereket, inkább úgy fogalmaznék, hogy megkérdőjeleződik a szememben. Ő épp a bugyija lefotózásában látta a “művészetet”, pedig annyi minden mást is lehet fotózni:).

2017. dec. 14. 11:02
 33/36 anonim ***** válasza:
30/32 Bocs, ez nekem személyes tapasztalat. Tudom, nem általános érvényű, de idáig 5 diplomás nővel hozott össze a sors. Mind, agyorra el volt szállva magától. Biztos, hogy nem mind ilyen, de eddigi tapasztalataim alapján már nekem kizáró ok. Egyik sem tudott, egy természetes nő lenni.
2017. dec. 14. 11:09
 34/36 A kérdező kommentje:

# 21

Nem pszichológus és nem is tanuló. Már rég lediplomázott, de ezt is írtam.

2017. dec. 14. 14:13
 35/36 Sunshinedoll ***** válasza:
9%

Mindenképp jobb, mint hallal, elejtett vaddal meg fékmeztelen cingár karral pózolni.

Ez csak egy kép. ASSE biztos, hogy az ő teste :D

2017. dec. 14. 14:42
 36/36 anonim ***** válasza:
És mi dudorodik féloldalasan a muffján? Akkora félrenyírt dzsungelja van vagy olyan elcsúszott homloka?
2017. dec. 15. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!