Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiak is így kommunikálnak más nő jelenlétében?
Észrevettem, h a párom egy másik nő jelenlétében, mintha próbálná magát "reklámozni", kiemelni. Nem 1x ha társaságban voltunk és volt egy új csaj a körben, akkor ő kezdett el beszélni magáról, h mi a foglalkozása, mit végzett stb. Mintha mástól várna elismerést, pedig én rengeteget dicsérem. Ha pedig nem kérdeznek vele kapcsolatban, akkor addig-addig "okoskodik" valamiről, amíg nem kap kérdést.
Múltkor a szingli haverjának tetszett egy csaj, de a témát mindig a párom elvitte. Mindig ő beszélt a haverja helyett. Aztán már félre hívtam a páromat, h kicsit fogja vissza magát, mert nem hagy olyannak teret, akinek kellene... Vagy minden férfi ilyen? :D
én nem vagyok híve ennek a nagy szerénykedésnek, hogy ne mondhassa el magáról valaki, ha okos vagy jól néz ki.
de kéretlenül, kérdés nélkül csak úgy más emberek képébe tolni kissé pofátlanság, na meg könnyen lehet, hogy az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretett volna. nőknek akar imponálni vele, nem hiszem hogy férfiaknak is ennyire nyomja a szöveget, de nem hinném, hogy bármi több lenne benne.
#5 nem, én is önbizalomhiányos vagyok, de ilyenkor én inkább elvonulok, és keresek más tennivalót. És az összey hasonló férfi hozzám hasonlóan viselkedik.
Az írt férfi egy "kihaénnem" "alfahím".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!