Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiak is így kommunikálnak más nő jelenlétében?
Észrevettem, h a párom egy másik nő jelenlétében, mintha próbálná magát "reklámozni", kiemelni. Nem 1x ha társaságban voltunk és volt egy új csaj a körben, akkor ő kezdett el beszélni magáról, h mi a foglalkozása, mit végzett stb. Mintha mástól várna elismerést, pedig én rengeteget dicsérem. Ha pedig nem kérdeznek vele kapcsolatban, akkor addig-addig "okoskodik" valamiről, amíg nem kap kérdést.
Múltkor a szingli haverjának tetszett egy csaj, de a témát mindig a párom elvitte. Mindig ő beszélt a haverja helyett. Aztán már félre hívtam a páromat, h kicsit fogja vissza magát, mert nem hagy olyannak teret, akinek kellene... Vagy minden férfi ilyen? :D
Minden férfi ilyen. Ösztönösen azt akarja, hogy minden nő az övé legyen és vetélytársat lát másik férfiban, ha egy még le nem foglalt lány kerül képbe.
Lehet csűrni, csavarni a dolgokat, de végsősoron mégiscsak szuperintelligens csimpánzok vagyunk jobb génekkel.
Nem ilyen minden férfi, csak önbizalomhiányosoknak, akik állandóan mások visszajelzését várják.
Én nem is igen láttam ilyen esetet baráti körben sem.
A barátod egy szájhős.
A legtöbb ember nem ilyen amúgy.
Nekem ez elég visszataszító. Van egy csonó ismerősöm aki többliplomás, doktor, jogász, stb. soha nem jönnek elő társaságban azzal hogy ők milyen iskolába jártak. Aki Dr az nem is használja a címet csak hivatalos helyen.
Szóval elég gáz hogy az idegen nőknek így akar imponálni. Ráadásul úgy hogy te is ott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!