Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt gyk-n csak olyan nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyk-n csak olyan nőknek van esélyük akik cukik, aranyosak, kedvesek, átlagosak, normálisak?

Figyelt kérdés

Aki egy kicsit is más mint az átlagos akkor már egyből ,,fúj" ,,nekem nem kéne" ,,züllött prosti". Milyen társadalmi réteg van itt, hogy itt mindenki ennyire stílustalan, átlagos, unalmas, szürke szar?

Íme az itteni pasik 99%-ának az ideálja: [link]

[link]

Ha egy csaj így néz ki, magyarán nem tökéletes ,,csajos cuki aranyos rendes lány" akkor már egyből ,,züllött prosti, leszbikus":

[link]

[link]

A való életben mintha ez nem így lenne. Mintha itt csak a ,,normális átlagos cuki lány" számítana nőnek. Itt gyk-n összegyűltek az ilyen stílustalan, bezárkózott, szappanopera ideálú jellemtelen szürke kisegerek akiknek minden abnormális mind viselkedés mint külső terén, ami nem átlagos, úgymond ,,elfogadott".

2017. dec. 13. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Van esélyük? Ne viccelj már. A szőke csaj a képen nagyon vonzó. A férfiak 99% pedig biztos bejön.

Nem tudom mi alapján szeded ezeket...

2017. dec. 13. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor én benne vagyok az 1%-ban, mert nekem az alsó kettő jobban tetszik. Főleg alulról a második. :)
2017. dec. 13. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

így van, a szőke lány tipikusan az a kategória, amire a faszik 90%-a hajt. (és az énekes lány is szép, ott csak a haja az, ami mondjuk nekem annyira nemgyerebe).

Nem jó kategóriát linkeltél.

2017. dec. 13. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom,nekem a való életben is jobban tetszik a felső kettő, de föleg az első, de az én véleményemre nem szabad adni, én úgyis egy ilyen "stílustalan, bezárkózott, szappanopera ideálú jellemtelen szürke kisegér" vagyok.. félelmetes, mennyire pontosan leírtad a személyiségemet, pesig szerintem nem is ismersz (irónia off)
2017. dec. 13. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem mind a 4 lány bejön, az az egyiknek sem találok semmi kivetni valót a stílusán, meg eleve én a személyiség alapján döntöm el,hogy ki milyen ember.
2017. dec. 13. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
A "való életben" is csak ez van.
2017. dec. 13. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők nem gyk-s pasikat keresnek. Akkor meg hol a gond, ha a gyk-s pasik sem őket keresik?
2017. dec. 13. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező kövér nőként is van esélyed, de lehet hogy nem az olimpikonok között kéne keresgélned!
2017. dec. 14. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez annyira gyerekes...
2017. dec. 14. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!