Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyk-n csak olyan nőknek van esélyük akik cukik, aranyosak, kedvesek, átlagosak, normálisak?
Aki egy kicsit is más mint az átlagos akkor már egyből ,,fúj" ,,nekem nem kéne" ,,züllött prosti". Milyen társadalmi réteg van itt, hogy itt mindenki ennyire stílustalan, átlagos, unalmas, szürke szar?
Íme az itteni pasik 99%-ának az ideálja: [link]
Ha egy csaj így néz ki, magyarán nem tökéletes ,,csajos cuki aranyos rendes lány" akkor már egyből ,,züllött prosti, leszbikus":
A való életben mintha ez nem így lenne. Mintha itt csak a ,,normális átlagos cuki lány" számítana nőnek. Itt gyk-n összegyűltek az ilyen stílustalan, bezárkózott, szappanopera ideálú jellemtelen szürke kisegerek akiknek minden abnormális mind viselkedés mint külső terén, ami nem átlagos, úgymond ,,elfogadott".
Van esélyük? Ne viccelj már. A szőke csaj a képen nagyon vonzó. A férfiak 99% pedig biztos bejön.
Nem tudom mi alapján szeded ezeket...
így van, a szőke lány tipikusan az a kategória, amire a faszik 90%-a hajt. (és az énekes lány is szép, ott csak a haja az, ami mondjuk nekem annyira nemgyerebe).
Nem jó kategóriát linkeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!