Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letezik olyan parkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik olyan parkapcsolat ami rossznak indul, megis jol ’vegzodik’?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szivesen meghallgatnek. :)

Az a helyzet, hogy a friss ket honapos kapcsolatom eleg borus, sokat gondolkodunk mindketten, hogy megeri-e, de megse szeretnenk elengedni egymast. Megszerettuk egymast. Erdekelne, hogy szerintetek meg alakulhatnak-e jol a dolgok, es lehet-e belole tartos dolog.

2017. dec. 12. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Az én 3 hónapos kapcsolatom is hasonló(még májusban is nyúztuk egymást egy hónapot kb). De mi tudtuk előre, hogy nehéz lesz. Évek, mire nyugi lesz köztünk. De így is sokat adunk egymásnak, együtt fejlődünk olyan dolgokat tettünk meg, amire a másik nélkül nem lettünk volna képesek. Persze nagyon sok a felrekommunikacio, ilyenek. Én ennek ellenére látom, hogy lehet együtt jövőnk. Persze félelmetes. De partnerek vagyunk a közös fejlődésben.

Alakulhat jól és lehet tartos, ha tesztek érte.

2017. dec. 12. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ami már az elején is szar, abba egyáltalán minek belekezdeni? Ha nincs problémád, akkor szerzel magadnak? Nem lenne jobb egy olyan kapcsolat, amiben már az elején is imádjátok egymást és boldoggá teszitek a másikat? Komolyan nem értem az ilyen embereket, szereted kínozni magad vagy mi?
2017. dec. 13. 07:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ami már az elején szar, az később csak még szarabb lesz, max megszokod és már természetesnek fog tűnni. Én nem engedem meg magamnak a szarba süppedést, de ha neked a szerelem bármire is kifogás, akkor hajrá, erőltesd csak.
2017. dec. 13. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudok ilyenről, de a fordítottja garantáltan létezik. Álomból rémálom, tucatjával.
2017. dec. 13. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!