Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen fejezted be a tanulmányaidat? És a párod? Mi a legmagasabb végzettségetek?
25 évesen fejeztem be, egyetemi mesterképzést végeztem.
Ez most volt nyáron. Nincs barátnőm, de nem ez alapján fogok párt választani, hogy kinek milyen végzettsége van.
Én 22 évesen az egyetemet, ő 23 évesen az egyetemet. Mindkettőnknek BSc alapja van, nekem diplomás nővér, ő járműmérnök. DE-BME.
Egy pár év múlva ismét egyetem, MSc, vagy részemről valami új is akár.
Én 24 évesen fejeztem be az egyetemet. Nincs partnerem jelenleg.
29F
Bsc-t 23 évesen (gimi után dolgoztam egy évet 19 evesen kezdtem, ill. volt közben passzív félévem) majd egy 2 éves Okj-t is elvégeztem munka mellett.
Párom 29 évesen szerezte meg a doktori fokozatát ( ő is dolgotott mellette)
31n és 36f
Az elsö két diplomámat (szakpár, osztatlan képzés) 24 évesen szereztem. A harmadik szakon a BSc diplomámat 27 évesen, a MSc diplomát pedig 29 évesen szereztem. Ezután jött egy felsöfokú szakképzés, amit 32 évesen végeztem el. Most kezdtem egy doktori képzést, amit reményeim szerint 3 év múlva fogok befejezni.
A férjem 25 évesen fejezte be az egyetemet (közgazdász, osztatlan képzés).
32/N
Férjem 24, ő mérnök.
Én 24, gimi. Én is megyek majd tovább, tehát részemről nem lezárt a kérdés. Én sem az "eltartós"-ba születtem. Már nem bánom, mert sokkal előrébb vagyok, mint a legtöbb kortársam, akik most albiznak meg hiteleket vesznek fel. Férjem is dolgozott egyetem mellett mindig.
Én személy szerint a levelezőt preferálom, elnézve hogy párhuzamosan végezve mennyivel jobban megéri. Fejlődésben semmivel sem nyújt többet a nappali, ez egyéni szorgalom és talentum kérdése.
Mi sem ezek alapján választottunk párt egyébként. A mesterdiplomás barátnőm pl. csak jól nevelt, okosnak csak átlagosan okos. Hozzáértése nincs semmihez, fizetése kevés, beosztásához nem kell diploma.
Én sok érettségizett vezetőt ismerek, akik sikeresek a szakmájukban.
A látszat csal, az egyetem legtöbbször inkább a gyarapodásból kimaradt éveket tükrözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!