Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon rossz irány, igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon rossz irány, igaz?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok. Fél éve lett vége egy gyors kapcsolatnak. Gyors volt,mert mire én beleszerettem ebbe a férfiba(30) és tudatosult bennem,vége is lett. Ő csak szórakozott velem,nagyon szépen elhitette az elején velem,hogy nem ez a célja,de aztán beigazolódott.

Pontosan tudom,hogy egy idióta vagyok,hogy még mindig szoktam rá gondolni . Azóta ismerkedtem több fiúval is, egy volt ,aki érdekelt is,de mégsem alakult semerre a dolog. Nem gondolom magam kapcsolatfüggőnek,de amióta ez a férfi megjelent az életemben folyamatosan vágyok valakire. Rá igazából,de tudom,hogy lehetetlenség az egész . Nem szép vége lett,mert elérte nálam,hogy én mondjam ki a végét,de csak azért mert gyáva volt hozzá,és neki kényelmes volt a szituáció ..azzal sem foglalkozott ,hogy kilépjen belőle.

A tulajdonságai és a viselkedése egyáltalán nem hiányzik, abból már nem kérek. A külső ,ami van neki ,ami a gyengém. Soha nem gondoltam volna,hogy lesz ilyen,de mindenkiben őt keresem.

Nem is azt mondom,hogy "nála jobbat érdemlek" de az biztos,hogy amit ő nyújtott a kapcsolat közepénél már,azt nem kívánom vissza. A tisztelet sem volt már meg.

A kérdésem:

Fejembe vettem,hogy elmegyek mostanában pár buliba abba a városba ,ahol ő lakik. Nekem ott van az egyetemem ,tehát a társaságom is. Eddig miatta nem mentem.

Legutóbb voltam,és ő is ott volt. Látta,ahogy táncoltam egy sráccal,odaállt konkrétan és nézte, ezt nem tudtam hova tenni. Előtte távolról láttam ,hogy figyel. De se szó,se beszéd.

Arra gondoltam,hogy ha mennék még buliba és ő is ott lenne,talán megtörne a jég és ilyen hosszú idő után újra beszélnénk...

Ez egy nagyon rossz ötlet ,igaz?

Eddig az volt bennem,hogy hiába futok vele össze bárhol,csak épp egymásra nézünk. Most ,hogy ezen a bulin így alakult,hogy figyelt,meglepődtem rajta.

Vagy ennek semmi jelentősége nincs? Mert épp nem volt jobb dolga ,ki tudja. Egyébként egyedül jár bulizni,az a tipikus jóképű férfi,aki odaáll a szélére és lesi a prédáját. (nem,nem ezért szerette bele anno)

Hagyjam ezeket a bulikat,és hallgassak az eszemre,hogy ez nem jó ötlet? Reményt adni magamnak,közben meg nem is akarnám ...mert a sértettség és a büszkeség nagyobb bennem,és mert őt lehet hidegen is hagyom már..

2017. dec. 11. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki elsőre nem akar tőled semmit, és arra sem méltat, hogy ezt megfelelően közölje, az másodjára is magasról fog tenni a fejedre. És mégjobban naív kislánynak fogsz tűnni, ha elmész az ő városába bulizni. Nyilván nem hülye, tudja, hogy miatta mész, pláne ha folyton őt keresed, hogy figyel-e. Ha beszélsz vele azzal annyit érsz el, hogy újabb x évig fogsz hamis reményeket melengetni.

Eleve már csak az életkorotok miatt sem működne soha. Neki egy naív kislány vagy, aki jó pár menetre, semmi több. Komoly mentalitásbeli különbségek vannak egy 30as pasi és egy egyetemista kislány között.

2017. dec. 11. 23:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez az egy alkalom,hogy ott buliztam ,nem miatta volt ,de igazad van, a többi már miatta lenne,nem tagadom.

Nagyon rossz ezt olvasni,mikor valaki naivnak nevez,de azért,mert érzem,hogy ez így van. Látom,hogy ez nagy hibám,mégis nem tudok ellene tenni.

Az érzéseim nem tudom félretenni. Úgy látszik,tovább kell vele próbálkoznom,és tudatosabbnak lennem !

Köszi a választ!

2017. dec. 12. 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod hogy az eszedre kellene halgatni, de a puncidra fogsz.
2017. dec. 12. 00:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Fölöslegesen szívatod magad, a srácot meg a halálba idealizálod.

Igen, ez rossz ötlet. Hallgass az eszedre, most is és máskor is. Nem is értem, mire számítasz. Ha esetleg beszéltek megint, akkor...? Akkor pontosan mi lesz, mi fog változni?

2017. dec. 12. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne szúrd el az életed keress egy normális korban hozzád illő fiút. Ja és ezt ne buliban tedd.... Akkor talán nem csalódsz.
2017. dec. 12. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:

"Az érzéseim nem tudom félretenni."

Dehogynem. Ha ember vagy, akkor képes vagy rá, ebben (is) különbözünk az állatvilágtól. Önuralom, tartsd magad távol ettől az alaktól, racionalizálj és hallgass az eszedre, az érzések meg majd szépen elmúlnak.

2017. dec. 12. 11:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2017. dec. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!