Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ha egy nő azt állítja magáról, hogy határozott, akkor az miben nyilvánul meg? Makacs? Akaratos? Nyers? Nem tud kedves lenni, vagy gyengéd? Vagy tudna, de nem akar, mert az ciki?

Szeretném pontosan érteni azt, amikor egy nő így fogalmaz magáról, és szintén határozott társat keres, akkor az pontosan mit jelent... Ha mindkettő határozott, akkor egy férfinak ezek szerint meg kellene törnie egy ilyen nőt? Vagy ezt nem így kell érteni?

Segítsetek, mi áll emögött? Köszi!

2017. dec. 11. 22:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

"akkor egy férfinak ezek szerint meg kellene törnie egy ilyen nőt" kérlek soha soha soha soha soha ne menj nők közelébe.

Egy kutya is fantasztikus társ lehet.

2017. dec. 11. 23:23
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen, jobban tetszik, ha egy nő törékeny, leginkább ha szelíd. Ha határozatlan, az inkább fura, mert olyan nincs, hogy nincs véleménye. Ha igen, akkor ott tényleg gond van. Nem szeretném én megmondani a másiknak, hogy mit gondoljon...

Nekem a kiemelés fura. Dominanciát sugall. Azt érezteti, hogy egy kapcsolat nem rólunk szól, hanem valami hatalmi játékon. Ha vki vicces, vagy álmodozó, vagy pörgős, vagy nyugodt... ezek mind általánosabb dolgok. De eddig akik határozott nők voltak körülöttem egy munkahelyen, azokat mindenki egységesen utálta. Bár ők valószinüleg túlzásba estek...

2017. dec. 11. 23:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tévedésben vagy. A határozottság nem azt jelenti, hogy valaki parancsolgatni akar. Egy határozott ember lehet kedves, gyengéd, csak vannak céljai, amiért tesz is, tud dönteni és nem bizonytalanodik el minden nehézség láttán.
2017. dec. 11. 23:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én határozott nőnek tartom magam. Tipikus cuki anyuka és feleség vagyok, tisztelem a férjemet, csak mert férfi. Állandóan gyerekek között sürgők-forgok, és bár van egy vállalkozásom, amiben ügyesen tudok munkaerőként dolgozni, képtelen vagyok jó főnök lenni. Ebben vannak életem legnagyobb nehézségei, hogy nem tudok másokat irányítani, nem vagyok következetes, szabályokat betartató, mert mindig fontosabb a jó kapcsolat, hogy szeressenek, és kedves lehessek, mint a teljesítményorientáció.

Mégis, nem mondhatnám magamról, hogy nem vagyok határozott, mert mindig tudom, hogy mit akarok, merre megyek, mi a következő lépésem.

Ha választani kell bármilyen két, vagy több dolog közül, kis mérlegelés után választok, és tudom, hogy enyém a döntésért a felelősség. Ez a határozottság. .

(vannak tanárnő barátnőim, akik még abban is tanácsot kérnek tőlem, hogy mikor milyen ruhát vegyenek fel, az adott előadásuk jó lesz-,e vagy nem, stb. totál komoly! ) ők nem határozottak.

A parancsnoktól, diktátortól mindketten nagyon messze állunk.

Ja, és az tény, hogy ha 5 szóval kellene bemutatnom magamat, biztos, hogy nem lenne benne, hogy határozott vagyok. ! Biztos nem raknám bele, tehát ez az érzésed, viszont helytálló, hogy aki ezt belerakja, az lehet, az átlagnál is dominánsabb típus.

De kár kihagyni egy személyes találkozót az előfeltevéseid miatt. Találkozol az illetővel és lesz egy benyomásod róla. Ennyi.

2017. dec. 12. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki máshogy érti ezt.

Ismerek olyat, aki ezzel takarja azt, hogy harsűny, káromkodós, kifejezetten férfias, ingerült és bunkó.

Van, aki meg csak nem hagyja elnyomni magát, hajt a munkahelyén, nem hagyja, hogy bárki a sarokba tegye / "ezt te úgysem értheted cicám"-ozza, nem egy ilyen jámbor, naiv, cukcsimukcsi szobanövény teremtés. Nem feltétlen erőszakos, és tud gyengéd is lenne, csak nem mindenkivel.

A határozottság nem feltétlen jelent kompromisszumképtelenséget. Nem feltétlenül kell egyiknek betörni a másikat, ha 2 határozott ember jön össze.

2017. dec. 12. 11:16
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:

De miért azonosítod a határozottságott egyből egy halom negatív tulajdonsággal?

Ha egy pasira mondják, hogy határozott, akkor fú, az jó. Ha egy nőre, akkor az már egyből biztos makacs, meg akaratos? :DDD

A határozott azt jelenti, tudja mit akar, és nem fél utána menni és megszerezni azt. Pont.

2017. dec. 12. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!