Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem felesleges így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem felesleges így kedveskednem?

Figyelt kérdés

Tudom, h már elmúlt Mikulás, de egész eddig tanácskoztam magamban, h ezt kiírjam-e.

Szóval a 2. év, h a párommal töltöm a karácsonyi időszakot, mindketten szülőkkel élünk. Én egyetemre járok, diákmunkát végzek, a párom tavaly végzett, már teljes állásban dolgozik. És most jön a kérdésem lényege:)

Minden évben megkérdeztem tőle, h tartsunk-e Mikulást, legyen-e valami kedveskedés egymásnak (ha nem akar, azt is nyugodtan mondja meg). A válasz mindig, h igen, legyen. Én persze ilyenkor szeretem neki a legjobbat megvenni (nem a pénzre gondolok, hanem ízre, minőségre). Ez idén is megtörtént, h olyat vettem, amit tudtam, h szeret. Amikor odaadta a csomagot és belenéztem, akkor tudtam, h ezt nem ő vette hanem az anyja, mert anyukája előző héten mutatta, h beszerezte a csokimikulásokat. Ergo a barátom erőt sem vett magán, h elmenjen és vegyen nekem legalább egy kis tábla Milka csokit, betudta az anyjáéktól kapott csomagot, h az tőle is van. Nem azon mérgelődök, h nekem pénzt kellett kiadnom. Nem. Egyszerűen a gesztus. Tavaly is ezt eljátszotta, gondoltam idén másként lesz.. Idén mondjam meg neki, h köv. évben ne is vegyünk egymásnak semmit, vagy várjam meg a jövő decembert? :) Elnézést, ha bugyuta kérdés :)

2017. dec. 11. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy talan mond meg neki hogy ez zavar teged?
2017. dec. 11. 19:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát valószínű igen, ezt is hozzátenném, h zavar. A kérdésem az, h ezt idén kellene megbeszélni, mostanság, vagy majd jövőre, a Mikulás közelettével? :)
2017. dec. 11. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Akik az egyetemen tanulnak,fingjuk sincs az életről,ez is ismét bebizonyosodott.
2017. dec. 11. 19:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Komoly összefüggésben lehetett a kérdésemmel :) Köszönöm a "hasznos" választ.. :D
2017. dec. 11. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el neki oszinten, amit erzel. Hogy koszonod a csomagot, de kisse bant, hogy nem szant idot ra, csak az anyukaja altal beszerzett dolgokat kaptad. Hangsulyozd, hogy a gesztust hianyolod, nem azt, hogy egy vagyont koltson rad, de pontosan eleg lett volna egy csokimikulas, lenyeg az, hogy torte rajta a fejet hogy minek is orulnel es idot szant ra hogy megvegye. Szoval csak oszinten. Mond el azt is, hogy ilyen esetekben ugy erzed, kevesbe vagy neki fontos, hiszen nem szant idot a te meglepidre.
2017. dec. 11. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felejtsd el az egeszet. Ertem hogy miert zavar, jogos is, de ez szokas kerdese. A baratnomek csaladjanal pl olyan ajandekozasi szokas van amit kivulallokent akar bunkosagnak is lehetne venni, de nekik ez a termeszetes, nem rosszindulat van mogotte, ha ezt megerted el lehet fogadni. Amikor majd egyutt eltek akkor ugyis megoldodik ez.
2017. dec. 11. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is ez jutott eszembe..az élet nagy kérdései,problémái.

Nagy bajban lesztek,ha majd egyedül kell boldogulnotok,nem,mint az ovisok mikulás csomagokon vitatkozni..

2017. dec. 11. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok, mindenkepp most mond el, frissiben kell korrigalni a problemat, ez altalanos parkapcsolati szabaly. Jovore azt se fogja tudni, mit adott tavaly Mikulasra...
2017. dec. 11. 19:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igyekszem finoman közölni vele azért, mert itt nem a hálátlanságról van szó, meg h felrovom, h én mit vettem stb..

Kedves 7.: Szerintem tök normálisan feltettem a kérdést, nem hisztiként hoztam fel a dolgot, h én most hű, de meg vagyok bántva ezzel és h ez a világ legnagyobb problémája, segítsetek... Nem lehetett annyira "zavaró" kérdés, ha energiát fektettél bele, h erre a "lényegtelen", "semmitmondó" kérésre egy kommentárt írj. Szerintem ez is elég lényeges, h ha MEGBESZÉLTÜNK valamit, közös megegyezés hangzott el, akkor tiszteljük a másikat annyira, h nem blicceljük el a dolgokat

2017. dec. 11. 19:54
 10/11 A kérdező kommentje:
És köszönök minden választ! :)
2017. dec. 11. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!