Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem felesleges így kedveskednem?
Tudom, h már elmúlt Mikulás, de egész eddig tanácskoztam magamban, h ezt kiírjam-e.
Szóval a 2. év, h a párommal töltöm a karácsonyi időszakot, mindketten szülőkkel élünk. Én egyetemre járok, diákmunkát végzek, a párom tavaly végzett, már teljes állásban dolgozik. És most jön a kérdésem lényege:)
Minden évben megkérdeztem tőle, h tartsunk-e Mikulást, legyen-e valami kedveskedés egymásnak (ha nem akar, azt is nyugodtan mondja meg). A válasz mindig, h igen, legyen. Én persze ilyenkor szeretem neki a legjobbat megvenni (nem a pénzre gondolok, hanem ízre, minőségre). Ez idén is megtörtént, h olyat vettem, amit tudtam, h szeret. Amikor odaadta a csomagot és belenéztem, akkor tudtam, h ezt nem ő vette hanem az anyja, mert anyukája előző héten mutatta, h beszerezte a csokimikulásokat. Ergo a barátom erőt sem vett magán, h elmenjen és vegyen nekem legalább egy kis tábla Milka csokit, betudta az anyjáéktól kapott csomagot, h az tőle is van. Nem azon mérgelődök, h nekem pénzt kellett kiadnom. Nem. Egyszerűen a gesztus. Tavaly is ezt eljátszotta, gondoltam idén másként lesz.. Idén mondjam meg neki, h köv. évben ne is vegyünk egymásnak semmit, vagy várjam meg a jövő decembert? :) Elnézést, ha bugyuta kérdés :)
Nekem is ez jutott eszembe..az élet nagy kérdései,problémái.
Nagy bajban lesztek,ha majd egyedül kell boldogulnotok,nem,mint az ovisok mikulás csomagokon vitatkozni..
Köszönöm a válaszokat, igyekszem finoman közölni vele azért, mert itt nem a hálátlanságról van szó, meg h felrovom, h én mit vettem stb..
Kedves 7.: Szerintem tök normálisan feltettem a kérdést, nem hisztiként hoztam fel a dolgot, h én most hű, de meg vagyok bántva ezzel és h ez a világ legnagyobb problémája, segítsetek... Nem lehetett annyira "zavaró" kérdés, ha energiát fektettél bele, h erre a "lényegtelen", "semmitmondó" kérésre egy kommentárt írj. Szerintem ez is elég lényeges, h ha MEGBESZÉLTÜNK valamit, közös megegyezés hangzott el, akkor tiszteljük a másikat annyira, h nem blicceljük el a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!