Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/34 anonim válasza:
Csak növényeket fogyasztok, járnék vadásszal, de el nem kísérném vadászni és a feldolgozásban sem segítenék. Gondolom vadászat nélkül is sokat van erdőn-mezőn, tanulhatnánk egymástól.
22/34 anonim válasza:
Egyszer kipróbálnám, de nem vagyok benne biztos, hogy lekötne a dolog. Ha elfogadja, hogy engem annyira nem érdekel és csak egyszer próbálom ki, akkor rendben van.
23/34 anonim válasza:
Kipróbálnám, de mivel a jelenlegi párom sógora vadász (hivatásos, nem orv, mielőtt valaki belém köt), ezért nagyjából belelátok a dolgokba. Egyszer elmennék, max. nem tetszene. Strapás amúgy és egy teljesen más életstílus, mint amit egy városban megszokhattunk. Az erdő nem úgy működik, hogy 5 perc múlva enyém, amit szeretnék...
24/34 anonim válasza:
Nem lennek kepes egy gyilkossal egyutt lenni.
25/34 anonim válasza:
Fú mennyi sötèt ember van itt! Kèrdező agrármérnök vagyok. Sok vadászt ismerek minden ujjukra 2 nő jut...sokan tökös igazi férfinak tartják az ilyen pasikat. Csak az ilyen lányok nem biztos, hogy ide járnak válaszolni.
26/34 anonim válasza:
Nem és csatlakozok azokhoz, akik nem is jönnének össze vadásszal.
27/34 anonim válasza:
Csak bizonyos feltételek mellett.
Pl:ne puskával öljünk,mert az sportszerütlen az álattal szemben.
Együkmeg,vagy adjuk valakinek aki megeszi.
Ui:Nem lenne baj ha ez az állat beteg/sérült/ovodás gyerekevő gonosz mutáns és amúgy is elpusztulna.
Az is jó lenne ha mondjuk támadna.
Ha valamelyik kimarad akkor én is. Az "ui" rész jó lenne,de ha nem akkor igy jártam.
28/34 anonim válasza:
Sose jönnék össze ilyen kispôcsű lúzerrel, szóval egyértelműen nem.
29/34 anonim válasza:
Azért aki annyira mondja hogy kipróbálná, annak azért felhívnám a figyelmét arra, hogy azt a sírást amit csinál egy őz amikor megsebesíted és nem pusztul el, ígérem maradandóan benned lesz életed végéig. Többet nem lesz kedved lövöldözni. Ha lősz, az biztos kell legyen, nem véletlen ülnek órák hosszat egy-egy egyedet figyelve. Aki meg a húsfogyasztással meg ilyen baromságokkal köti össze a vadászatot, az is egy hülye. Pif-puf, fekszik, oda megyünk a pickuppal, felcsörlőzzük és ott se vagyunk témát felejtsétek el Magyarországon. Mi nem húsvadászok vagyunk, azok az Amerikaiak. Mi trófea vadászok vagyunk. A húst az államnak le kell adni. Agancsot megtarthatjuk. Az most megint más, hogy nyilván feldolgozzák, és meg is veheted, de egy szarvasbika 1500eurótól indul úgy súlytól függően, úgy kapod meg, ahogy lelőtted. Az, hogy a vadásztársaságon belül mit kell fizetni még, és milyen kötelességekkel jár a vadászat, az megint más. Feltéve ha vadásztársaságban vadászol.
30/34 anonim válasza:
Ja, aki azt írja, hogy ne puskával, hanem íjjal vagy nem tudom még mire gondol sportszerűség alatt, annak üzenném, hogy íjjal vagy mással megsebesítve sokkal tovább szenved... Vagy ez nem szempont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!