Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, kipróbálnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kipróbálnátok a vadaszatot a párotok kedvéért?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 07:48
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
52%
Ki, de ha nem megy ne erőltesse (pl nem akarom mégse lelőni az állatot). De részt venni benne szívesen. Ősrégi mesterség ez, és igaz misztérium. Nemes és szeretetteljes útja, a húsevésnek. Ezt becsülöm és tisztelem.
2017. dec. 8. 07:51
 2/34 anonim ***** válasza:
80%

Nem, nem bírnám kioltani egy állat életét, és azt se bírom, ha más teszi a jelenlétemben.

(Tisztában vagyok vele, hogy a vadászat szükséges, nem azt mondom hogy gonoszok vagy ilyesmi, de én nem lennék ott.)

2017. dec. 8. 07:55
 3/34 anonim ***** válasza:
27%
Katekorikusan NEM. Mindig értelmetlennek tartottam az állatok írtását.
2017. dec. 8. 08:12
 4/34 anonim ***** válasza:
59%
Én a legnagyobb értelmetlenségnek a nem megértést tartom, kedves hármas.
2017. dec. 8. 08:17
 5/34 anonim ***** válasza:
88%
Nem, mert nem szeretnék állatot ölni. Nem tartom rossznak vagy gonosznak, csak nekem ehhez nincs gyomrom sajnálom.
2017. dec. 8. 08:20
 6/34 anonim ***** válasza:
49%

És az emberek populációját ki fogja szabályozni? Ez a része teljesen elmarad... Pedig jóval többen vagyunk, mint az állatok.

Ugyan nem vagyok nő, de ezt most muszáj ide írnom.

Nem lenne pofám állatokat ölni úgy, hogy ők nem akarnak megölni, csak azért mert túl sokan vagyunk. Ki vadászik rám? Senki. Akkor én milyen jogon dönthetném el, hogy ők éljenek vagy meghaljanak?

Városonként több ezer embert kéne kiirtani, mert túl sokan vannak. Ezt viszont senki sem teszi meg.

2017. dec. 8. 08:20
 7/34 anonim ***** válasza:
55%
#6-os. Pont ezek a gondolatok fordultak meg a fejembe. Az ember a leundorítóbb faj, akit írtani kéne!!
2017. dec. 8. 08:22
 8/34 anonim ***** válasza:
56%

Ha tudomásomra jutna,hogy a párom vadászni jár,már nem lennénk együtt.

Valamiért úgy gondolom aki képes megölni egy állatot,egy emlőst az akár képes lenne embert is ölni. Ez az én magán véleményem.

2017. dec. 8. 08:24
 9/34 anonim ***** válasza:
74%
Nem. De nem jönnék össze olyasvalakivel, aki vadászni jár. Nekem fontos, hogy az értékrendjünk megegyezzen.
2017. dec. 8. 08:30
 10/34 anonim ***** válasza:
65%
Soha, sőt nem is lennék olyannal együtt, aki vadászni jár.
2017. dec. 8. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!