Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kipróbálnátok a vadaszatot a párotok
kedvéért?
Volt párom vadászott. Egyszer elvitt magával. Hát soha többet nem mennék. Én amit ott láttam, azt soha nem fogom elfelejteni. A vadászat után 2 héttel szakítottunk is. Így olyannal nem is jönnék össze aki vadászni jár.
2017. dec. 8. 08:42
Gondolom aki nem lenne vadásszal együtt, szigorú vegán életmódot folytat, és nem asszisztál a mezőgazdasághoz, illetve az emberlakta területek terjedéséhez.
2017. dec. 8. 08:43
Egyetértek a 6-ossal. Minket nem vadásznak le,pedig sokan is vagyunk és a selejt emberekből is sok van. Így nekem sincs jogom emiatt egy vadállatot megölni. És nem is lennék olyannal,akinek ez a hobbija.
Kedves utolsó: a cadászok vadállatokat lőnek. A vadhús nem egyenlő a fogságban tartott haszonállat húsával. Vadhúst még nem ettem,szóval mi köze van hozzám egy vadász tevékenységének?
2017. dec. 8. 08:58
Ez nagyon hülye gondolatmenet :D
Mi köze annak, hogy tenyésztenek állatokat táplálkozás céljából ahhoz, hogy nem akarom hogy a szerelmem szabadidejében vadállatokat lövöldözzön?
Mellesleg amennyi kutyát meg embert lőnek le manapság "vadászat" közben, fene se bízna benne, hogy az illető rendben van agyilag...
2017. dec. 8. 09:05
Mert ha egy állat 2 négyzetméteren éli az életét, az jobb, mintha lelövik egy tizedmásodperc (pár perc ha számszeríj) alatt...
2017. dec. 8. 09:15
Mi néha szoktunk lőni céltáblára. De vadászni nem mennék, max ha madarakla lőnénk. Alapból nem eszek őzhúst, szarvast, nyulat sem. Ritkán disznót, de a csirke jöhet. Ez nem tudom, miért van. Valahogy természetesebb disznót, és csirkét ennem, mint ezeket az állatokat... én sajnálom őket.
2017. dec. 8. 09:17
Még mindig nem írtad, hogy mi köze egymáshoz a kettőnek.
Amúgy ha ennyire tudni akarod, azok az állatok, amiket én megeszek, nem 2 négyzetméteren élnek :) csirkét nagyszüleimtől szerzek, ahol kint vannak a nagy kertben, azt az évi pár falat disznóhúst amit én betermelek meg megveszem egy falusi háztól, ahol szintén jól tartják őket.
Egyéb kérdés? :)
2017. dec. 8. 09:43
12# Az állatok lakta területek terjesztésének lenne értelme. Az ember hova akar már terjeszkedni? Körbeértük a Földet minden lehetséges ponton. Már csak a legbarátságtalanabb területek maradtak szabadon. Az ember képtelen harmóniában élni a környezetével, holott erre mi den ma élő állat és növény képes. Egyedül az ember mondja azt, hogy ez így nem jó, meg amúgy is ő jobban tudja, jobban csinálná azt amit a természet milliárd év alatt alkotott.
2017. dec. 8. 09:48
Értem. S azok, akik nem szeretnek állatot ölni, azért odaülnek vasárnap a húsleves és rántott hús kombóhoz, ugye? Érdekes az emberiség.
2017. dec. 8. 10:06
NEM.
Es vega vagyok kedves utolso.
2017. dec. 8. 10:17
Kapcsolódó kérdések: