Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanultál azoktól az emberektől, akikkel hosszabb párkapcsolatod volt életed során? Milyen területeken katalizálták a párkapcsolataid a személyiségfejlődésedet?
Összefoglalnátok kérlek, hogy mennyi idősen milyen hosszú ideig tartó párkapcsolat(ok)ban volt részetek, illetve hogy mit tanultatok belőlük? Mivel szembesített a másik ember? Miben tett jobbá?
Ha jelenleg is párkapcsolatban élsz:
Mit tanultál párodtól? Mi miatt nézhetsz fel rá?
Szerinted ő milyen tulajdonságaid miatt tisztel téged? Szerinted miben vagy Te a tanító?
Köszönöm a válaszokat!
19-22 évesen azt tanultam meg az exem által, hogy szerezzek magamnak igazán jó szexuális örömöket. És milyen szerelmesnek lenni.
22-26 évesen azt, hogy szerelem és jó szex nélkül hiába passzol minden, nem fog működni a kapcsolat nálam. De azt is, hogy akkor sincs semmi, ha egyedül maradok, mert nem biztos, hogy mások boldogabbak nálam.
26N
A hisztis, beképzelt, nagyképű nőket messze kerüljem el. Megtanultam értékelni az apró örömöket az életben, hatalmas felelősség tudatot, hogyan kell megbízhatóságot és stabilitást megteremteni. S általa megtaláltam az elveszettnek hitt önmagam.
Tőlem megtanulta a kitartást, határozottságot, hűséget, romantikát, gondolkodását is sikerült fejlesztenem, érettebb lett, stabilabb, erősebb jellem lett.
Sajnos az élet közbeszólt s már csak "odafenntről" tud rám vigyázni. Soha nem fogom a Tőle tanultakat elfelejteni.
28/F
Mégis miért kaptam lepontozást? Kíváncsi lennék!
(8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!