Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen? Ha nem velem történik, el sem hiszem
24 éves lány vagyok, és egy dupla ennyi idős férfi üldözött a szerelmével. Szépen bebarátkozta magát először, sokat beszélgettünk, aztán megnyilatkozott, hogy mit is akar, mire én nemet mondtam, és csak a barátságot ajánlottam. Na innentől kezdve, ahogy szokták mondani, minden, amit mondtam, felhasználható volt ellenem. Többek között beszéltem neki a betegségemről is, ami komoly, de senki nem mondta, hogy ne lenne gyógyítható, sőt, olyan butaságokat se mondott senki, amiket ő vágott a fejemhez, dr-es létére. Többek között azt, hogy én idővel majd szépen leépülök és az életem egy kalap sz.rt se fog érni, a tudatom leépül és nyomorék roncs leszek, és addig legyek vele, mert ha már akkor akarnék, az önzőség lenne, de ha addig vele leszek, akkor mikor már elhülyültem, ő szép szívvel fog visszagondolni a velem töltött időkre. Mondjátok meg, normális ez? És egyébként sem fogok elhülyülni, se leépülni! Ez nem ilyen betegség!
Ezt msn-en írta, de mikor megláttam, majdnem bőgtem. Nem bírtam vele, csak sorjázta, sorjázta az ilyen szöveget, végül anyunak kellett leállítani, de akkor meg őt zaklatta, nyomatott neki vagy 15 sms-t is egyszerre, hogy én milyen vagyok, a nyomorék lányát ne féltse ennyire, mert neki (azaz nekem) őrá van szükségem, amíg egészséges vagyok...
Amúgy még most is bőgök, nem tudom magam túltenni azon, hogy egy dr-es ilyeneket írt nekem:
"ha tényleg ilyen komoly betegséged van, akkor a másik embernek tudnia kell erről
tudnia kell, hogy rövid időn belül egy emberroncs leszel
hormonális, idegi és egyéb elváltozásokkal
és ezt egy fiatal ember nem fogja tudni felvállalni
és nagyon csúnya dolog is ilyenre rejtve rávenni bárkit
tönkretéve az életét"
Hát hogy lehet még jobban tájékoztatni a társkeresőket annál, hogy már igen régen kiírtam a lapomra eleve, hogy mi újság velem? És ezt ő is tudta, hisz látta!
"NINCS JOGOD!
és kötve hiszem, hacsak nem egy dőzsölt téged átverő pasiról van szó, hogy egy rendes fiatalember tudatosan belemenne ilyenbe
ilyenbe csak az megy bele tudatosan, aki ezt át tudja érezni és valóban szeret téged
akinek magának is van problémája az életben és elfogad így ahogy te is elfogadod őt
te nem vagy a társadalom hasznos tagja és nem is afelé haladsz"
"és nekem járna belőled az, hogy még jól tartod magad
hogy később mikor már nem vagy ennyire jó állapotban tiszta szép érzésekkel gondolhassak a veled eltöltött szép időkre
ne akkor akarj mellettem lenni, mikor már roncs vagy"
talán még azt csinálhatnád, ha csökkenteni akarod a valószínűségét annak hogy otthagy valaki azután hogy megtudja a betegségedet, hogy mikor belkezdesz egy kapcsolatba, elmondod a srácnak hogy van egy betegséged csak egyelőre még nem szeretnél róla beszélni. így tudja hogy lehetnek még nehézségek amivel meg kell birkóznotok, és ha akar úgyis lelép mielőtt nagyon belebonyolódnátok a kapcsolatba. de ha mégis veled marad annak ellenére hogy tudja van valami problémád, akkor már nagyobb a valószínűsége hogy el fogja fogadni amikor elmondod neki hogy pontosan mi.
ettől a pasastól meg valami módszerrel muszáj lesz megszabadulnod, ne foglalkozz vele se a baromságokkal amiket mond neked, ha tovább zaklat, tényleg jelentsd fel.
Na, megkaptam végre mostmár:
"visszajöttem egy gondolat erejéig: azt hiszem, jobb ha én is lezárom magamban a veled kapcsolatos dolgokat: találok nálad sokkal jobb nőt, aki nem problémás, mint te! Neked amíg élsz, ezernyi problémád lesz és ezzel fog nyögni az is aki melletted van, míg bírja. Lezárom veled és megérdemled azt a sorsod, ami jut neked!"
Ez szép volt, igazán gyönyörű. Remélem, hogy végre tényleg elhúzza a belét, de sikerült az önbecsülésemet a padlóra vinnie, hiába mondogatom magamnak, hogy nincs igaza meg hogy nem számít, amit mond, azért ez nagyon mellbevágott. Sok b.unkóval találkoztam már, de ilyennel, mint ez az ember, még soha, de soha. Nem is tudom, mit gondoljak, tényleg nincsenek szavaim.
Ahhoz képest, hogy doktor, egy idióta barom ez az ember. A doktori fokozat semmit nem jelent, csak sok seggelést és tanulást. Attól nem lesz senki sem intelligens, sem érett. Miért nem tiltod le a francba ezt az elmebeteg idiótát? Nem értelek... Egyébként idézek neked a pszichológia ide vágó részéből, ami a verbális bántalmazással foglalkozik:
"A szóbeli bántalmazás – bár nőknél is előforduló magatartási forma -, mégis jellemzően a férfiak hatalmi harcának eszköze.
A szóbeli erőszak elképzelhetetlen mértékben pusztítja elszenvedőjének lelkét. Az áldozat életéből elszívja az életörömöt, és a vitalitást. Torzítja az áldozat által megélt valóságot, s végül az áldozat azt sem tudja, van-e még józan esze."
"A szóbeli bántalmazó hatalmat akar. Ha nem érzi a kezében a hatalmat, akkor azt hiszi, hogy a partnere akar hatalomra kerülni vele szemben. Az ő világképében nincs kölcsönösségen, bizalmon alapuló kapcsolat, csak hierarchia van, mindent és mindenkit az ellenőrzése alatt akar tartani, és meg akar félemlíteni. A szóbeli bántalmazó gyakran dühös, és tagadja a viselkedése bántó voltát. Dühét azzal indokolja, hogy a párja tett vagy mondott valamit, amivel őt feldühítette.
A bántalmazó csak a mások feletti hatalom keretein belül képes értékelni önmagát. A bántalmazó elutasítja partnere melegségét és nyitottságát, hiszen épp ezektől a tulajdonságoktól retteg. Az ő világképében ezek a tulajdonságok sérülékenységet, gyengeséget jelentenek. A bántalmazó soha nem ismeri el, hogy az uralkodás vágya vezérli, hiszen akkor szembesülnie kellene az érzéseivel. Nem törődik azzal a fájdalommal sem, amit partnerének okoz. Manipulálja, leszólja a partnerét, miközben azt mondja: szeretlek."
Ehhze hozzátenném azt, hogy a férfi-női kapcsolatokban klasszikus bántalmazás, amikor valamelyik fél azt érezteti a másikkal, hogy nélküle értéktelen. Ez szánalmas és gyáva viselkedés.
A verbális bántalmazás semmivel sem kisebb bűn, mint a fizikai, csak ennek nem a testen marad nyoma. NE hagyd magad!
Te vagy a hülye, már bocs. Van egy bizonyos letiltás gomb az MSN-en, azt megnyomod, és máris le van tiltva. Nem kell vele foglalkozni. Buta dolog törődni vele. Értelmes nő nem is áll szóba ilyenekkel.
Letudod te azt rázni, ha akarod.
Komolyan képes vagy elhinni azt, amit egy ilyen aberrált perverz majom ír?
Minek foglalkozol vele, mikor te magad is látod, mekkora hülye?
Nehogy már fiatal értelmes nő létedre, egy ilyen nem is mondom milyen pasinak a véleményére adj.
Miért ne találnál magadnak párt? Mért ne lennél értékes ember? Tiltsd le, ne fogadd a hívásait, ne olvasd el az sms-t. Szerintem az ő betegsége jóval súlyosabb. Mert aki egy idegi alapon beteg embert képes így megbántani és "ledegradálni" az nem normális. Ne szomorodj el, igenis ÉRTÉKES ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!