Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ilyen? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ilyen? Ha nem velem történik, el sem hiszem

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, és egy dupla ennyi idős férfi üldözött a szerelmével. Szépen bebarátkozta magát először, sokat beszélgettünk, aztán megnyilatkozott, hogy mit is akar, mire én nemet mondtam, és csak a barátságot ajánlottam. Na innentől kezdve, ahogy szokták mondani, minden, amit mondtam, felhasználható volt ellenem. Többek között beszéltem neki a betegségemről is, ami komoly, de senki nem mondta, hogy ne lenne gyógyítható, sőt, olyan butaságokat se mondott senki, amiket ő vágott a fejemhez, dr-es létére. Többek között azt, hogy én idővel majd szépen leépülök és az életem egy kalap sz.rt se fog érni, a tudatom leépül és nyomorék roncs leszek, és addig legyek vele, mert ha már akkor akarnék, az önzőség lenne, de ha addig vele leszek, akkor mikor már elhülyültem, ő szép szívvel fog visszagondolni a velem töltött időkre. Mondjátok meg, normális ez? És egyébként sem fogok elhülyülni, se leépülni! Ez nem ilyen betegség!

Ezt msn-en írta, de mikor megláttam, majdnem bőgtem. Nem bírtam vele, csak sorjázta, sorjázta az ilyen szöveget, végül anyunak kellett leállítani, de akkor meg őt zaklatta, nyomatott neki vagy 15 sms-t is egyszerre, hogy én milyen vagyok, a nyomorék lányát ne féltse ennyire, mert neki (azaz nekem) őrá van szükségem, amíg egészséges vagyok...

2010. jún. 2. 00:18
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

"addig legyek vele, AMÍG ÉP VAGYOK, mert ha már akkor akarnék, az önzőség lenne"

ez kimaradt

2010. jún. 2. 00:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
ez vmi elmebeteg pasi lehet:S valószinű ha nem fordul orvoshoz ő fog leépülni:S
2010. jún. 2. 00:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kopik le, zaklatás címen feljelentés! Ha ennyire zakkant, nehogy esetleg tovább menjen, mint beszélgetés! Sms-eket mentsd el, msn-t naplóztasd, hogy legyen bizonyíték.
2010. jún. 2. 00:27
 4/18 anonim ***** válasza:
te jó ég, micsoda egy ember az ilyen! ha nem tud beletörődni, hogy nem viszonzod a szerelmét, még akkor is megpróbálhatna ennél lényegesen kultúráltabb módon megszerezni magának! messziről kell ám kerülni az ilyen fajtát...
2010. jún. 2. 00:31
 5/18 A kérdező kommentje:

Azt is mondta rám, hogy "te nem vagy értékes ember, te nem vagy a társadalom hasznos tagja (ugyebár betegen), de azért én szeretlek"

Igen, mentettem, mert megmondom őszintén, kicsit tartok tőle. Nemrég el akart jönni, alig tudtam lebeszélni róla, és pár mocskolódással ezelőtt is közölte, hogy majd az ablakom alá beáll szerenádozni.

2010. jún. 2. 00:33
 6/18 anonim ***** válasza:
nekem is van elég komoly betegségem (na nem annyira vészes mert gyógyítható és vannak ennél sokkal rosszabb betegségek), de nem is beszélek róla sok embernek. csak azoknak beszéltem róla, akik tényleg közel állnak hozzám és ezáltal biztosan tudom hogy bennük mindig megbízhatok mert már sokszor bizonyították hogy megérdemlik a bizalmamat. ilyen dolgokkal szerintem óvatosnak kell lenni, nem csak úgy beavatni akárki vadidegent aki úgy fél év alatt behaverkodta magát az életedbe. hiába akármilyen barátságos embernek tűnik, bármi lapulhat még benne és nem tudhatod biztosan milyen szándékai lehetnek. a bizalomnak érdemes sok időt adni, több évet is, és csak azután beavatni valakit az igazi magánéletedbe ha már tudod hogy biztosan ismered az embert.
2010. jún. 2. 00:34
 7/18 A kérdező kommentje:
00:34, én ezen sokat gondolkodtam, hogy mi lenne a helyes megoldás, mert igazából én is azon a párton voltam eddig, amin te, hogy a bizalom megszületése után beszélek a betegségemről, de miután én társat keresek és többször jártam úgy, hogy tetszettem, járogattunk, és mikor feljött a téma, hanyatt-homlok menekültek. Én ezt nem akartam, ezért kiírtam a társkeresőre, hogy mostmár csak olyanok jelentkezzenek, akik ezt el tudják fogadni.
2010. jún. 2. 00:38
 8/18 anonim ***** válasza:
uhh bocsi szerintem rossz ötlet volt kiírni ezt a társkeresőre :S ugyanis ha tetszel valakinek, járogattok, és aztán igazán beléd is szeret, akkor el fogja fogadni mindenképpen és kész. ha elmenekül a kapcsolatból amikor kiderül a betegséged, akkor az tényleg nem volt több csak egy kis járogatásnál, és nem volt igazi szerelem amit irántad érzett, tehát legalább kiderült hogy azzal az emberrel nem érdemes pazarolnod az idődet mert nem szeret úgy ahogy neked arra szükséged lenne. attól hogy ezt közzéteszed, nem lesz nagyobb valószínűsége hogy olyat találsz aki szeretni fog. ha valaki magadért megszeret, akkor szeretni fog a betegséggel együtt is, ha pedig a betegséget már nem tudja elfogadni, akkor nem is magadért szeret. ilyen egyszerű, de mégis nehéz, tudom.
2010. jún. 2. 00:46
 9/18 anonim ***** válasza:

Sajnos az vannak emberek akik nem tudják felmérni a határaikat és nem értenek abból a szóból, hogy NEM. Ha dupla annyi idös mint, Te, akkor egy mérhetetlenül undorító féreg, aki így próbál magának fiatal, friss húst (bocsánat a kifejezésért). Semmiképpen sem normális, hogy a megfélemlítéseddel megpróbálja kieröszakolni, hogy vele legyél. Elhiszem, hogy egy óriási csalódás és óriási fájdalom, de felül kell kerekedned rajta, ignoráld az életedböl ezt az embert. Oka van annak, ha valaki nem jut a jövönkbe!

21/F

2010. jún. 2. 00:46
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg 21/F fogalmazott nagyon szépen, ezt meg is jegyeztem.
2010. jún. 2. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!