Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen? Ha nem velem történik, el sem hiszem
24 éves lány vagyok, és egy dupla ennyi idős férfi üldözött a szerelmével. Szépen bebarátkozta magát először, sokat beszélgettünk, aztán megnyilatkozott, hogy mit is akar, mire én nemet mondtam, és csak a barátságot ajánlottam. Na innentől kezdve, ahogy szokták mondani, minden, amit mondtam, felhasználható volt ellenem. Többek között beszéltem neki a betegségemről is, ami komoly, de senki nem mondta, hogy ne lenne gyógyítható, sőt, olyan butaságokat se mondott senki, amiket ő vágott a fejemhez, dr-es létére. Többek között azt, hogy én idővel majd szépen leépülök és az életem egy kalap sz.rt se fog érni, a tudatom leépül és nyomorék roncs leszek, és addig legyek vele, mert ha már akkor akarnék, az önzőség lenne, de ha addig vele leszek, akkor mikor már elhülyültem, ő szép szívvel fog visszagondolni a velem töltött időkre. Mondjátok meg, normális ez? És egyébként sem fogok elhülyülni, se leépülni! Ez nem ilyen betegség!
Ezt msn-en írta, de mikor megláttam, majdnem bőgtem. Nem bírtam vele, csak sorjázta, sorjázta az ilyen szöveget, végül anyunak kellett leállítani, de akkor meg őt zaklatta, nyomatott neki vagy 15 sms-t is egyszerre, hogy én milyen vagyok, a nyomorék lányát ne féltse ennyire, mert neki (azaz nekem) őrá van szükségem, amíg egészséges vagyok...
"addig legyek vele, AMÍG ÉP VAGYOK, mert ha már akkor akarnék, az önzőség lenne"
ez kimaradt
Azt is mondta rám, hogy "te nem vagy értékes ember, te nem vagy a társadalom hasznos tagja (ugyebár betegen), de azért én szeretlek"
Igen, mentettem, mert megmondom őszintén, kicsit tartok tőle. Nemrég el akart jönni, alig tudtam lebeszélni róla, és pár mocskolódással ezelőtt is közölte, hogy majd az ablakom alá beáll szerenádozni.
Sajnos az vannak emberek akik nem tudják felmérni a határaikat és nem értenek abból a szóból, hogy NEM. Ha dupla annyi idös mint, Te, akkor egy mérhetetlenül undorító féreg, aki így próbál magának fiatal, friss húst (bocsánat a kifejezésért). Semmiképpen sem normális, hogy a megfélemlítéseddel megpróbálja kieröszakolni, hogy vele legyél. Elhiszem, hogy egy óriási csalódás és óriási fájdalom, de felül kell kerekedned rajta, ignoráld az életedböl ezt az embert. Oka van annak, ha valaki nem jut a jövönkbe!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!