Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék alfahím?
A kérdés csak figyelemfelkeltés miatt ez. Nem akarok "alfahím" lenni, csak nem tudom, hogy miért nem megy az ismerkedés mostanában. Régen voltak kapcsolataim, de pár éve semmi. Leírom a pozitív és negatív tulajdonságaimat, dolgaimat. Hátha kihámoztok belőle valamit.
Jó:
- Viszonylag értelmes, művelt vagyok
- Rengeteg dolog érdekel, bármitől el tudok beszélgetni
- Nem vagyok előítéletes, nincsenek frusztrációim
- Jól keresek (nettó 400+)
- Érdekes hobbijaim vannak, sportolok
- Adok a megjelenésemre, vegyítem a sportos és az elegáns stílust
- Soha nem csaltam meg senkit (lett volna alkalom, és szomorú, hogy ezt ki kell emelni)
- Átlagon felüli a méretem, és sokáig bírom a szexet
- Kiállok az igazamért, soha nem kerülöm a konfliktust
- El tudom ismerni, ha nem nekem volt igazam
- Nem dohányzom, nem drogozom
Rossz:
- Átlagos magasság (180 centi)
- Viszonylag vékony testalkat
- Az arcom maximum átlagos, ráadásul nincs rendes borostám, nagyon kisfiús az arcom
- Nem túl mély a hangom
- A megkeresett pénzemet félreteszem, mert saját vállalkozást szeretnék indítani hamarosan. Magyarul nem nagyon költök nagyobb összegeket semmire
- A szüleimnél élek
- Viszonylag introvertált vagyok, nem az a bulizós típus. Néha ugyan elmegyek, és nem zavar, ha a másik az, viszont nem szeretek minden hétvégét a szórakozóhelyen tölteni
- Igénylem az egyedüllétet
- Az eddigiek alapján nehezen leszek szerelmes
- Néha iszom (alkoholt), mondjuk mostanában már nem igazán
A leírás alapján simán összejönnék veled, ha nem lenne senkim, főleg a rossz listát tartom szimpatikusnak (igen, jól olvastad), mert én is hasonló vagyok (sőt, még a fizetés, sok hobbi, stb. alapján is). Nem értem amúgy, hogy a "rossz" pontjaid miért rosszak?
Viszont az alapján, hogy "alfa" akarsz lenni meg a fizetésedet és a "ráköltést" ennyire fontosnak találod, plusz az egész kérdés maga egy olyan világlátást és személyiséget mutat, ami nekem felszínes, egydimenziós, és nem tudnám összeegyeztetni az én gondolkodásmódommal és személyiségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!