Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik fél cigizik a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik fél cigizik a másik nem? Van olyan?

Figyelt kérdés

Én úgy vettwm eszre aki nem cigizik annak a párja sem. De ahol az egyik cigizik ott a másik is.

Én nem dohányzom de a férfi igen , és olyan rossz hogy ő rágyújt és én nem. Persze nem akarok rá szokni de akkor is rossz.

2017. dec. 3. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a barátom elég erősen dohányzik, én egyáltalán nem. Tudom tolerálni.
2017. dec. 3. 21:11
 12/14 LazyJones ***** válasza:
Egyik barátom dohányzik, a felesége sose. Már több, mint tíz éve vannak együtt, házasság, gyerekek, minden ami kell. Szóval igen, van, és még csak nem is olyan nagyon ritka az én környezetemben.
2017. dec. 3. 21:17
 13/14 Éron91 ***** válasza:
Hosszútávon nem egészséges szerintem. Idegesítő büdüs és felesleges. Hamutállal csókolózni sem épp jó. Paliként mondjuk nyilván nem érint a dolog,de sok lány panaszkodik,hogy elég gusztustalan a kis utódok íze ha valaki dohányzik. Én nem dohányzó férfiként mondom,hogy ugyan volt 2 párom is aki dohányzott az 1ik egész hosszú kapcsolat volt,elég jól megvoltunk,de ebből azért adódott több probléma és feszültségforrás is volt. Én többet nem mennék bele olyan komoly kapcsolatba ahol a kiszemelt dohányzik.
2017. dec. 3. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Lancdohanyos vagyok, konyhaban cigizek nyitott ablaknal (enni en ott nem szoktam mondjuk). Vagy erkélyen. De sose jonnek ossze anticigissel, hogy utána hallgassam a picsogast.
2017. dec. 7. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!