Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik fél cigizik a másik nem? Van olyan?
Én úgy vettwm eszre aki nem cigizik annak a párja sem. De ahol az egyik cigizik ott a másik is.
Én nem dohányzom de a férfi igen , és olyan rossz hogy ő rágyújt és én nem. Persze nem akarok rá szokni de akkor is rossz.
Voltam úgy 2 és fél hónapig (én vagyok a nem dohányzó fél.)
Vége lett, de nem a cigaretta miatt. Mondjuk akkor eldöntöttem, hogy ha már ez nem jött össze, akkor máskor soha többé bagóssal. :D
22/N
Akkor minek kezdesz olyan pasival, aki dohányzik! Istenem!
Komolyan, téged se az eszedért fognak szeretni!
Ha meg vele vagy, akkor fogadd el és ne hisztizz!
Vagy megszoksz, vagy megszöksz!
Anyukám nem dohányzott, apukám igen, együtt voltak 33 évig, anyukám idei februári haláláig!
Én olyan párt választottam, aki nem dohányzik!
Én dohányzom a barátnőm nem. 1,5 éve vagyunk együtt. Nagyon kellemetlen mert ha rágyújtok azután öblítés, szájvíz stb hogy ne legyek annyira büdös. Persze így is érzi a bagó szagot de már megszokta szegényke.
Jó lenne leszokni de nincs elég akaraterőm vagy kevés a motiváció.
Az ismerőseim nagy része dohányzik. Nagyon ritkán én is rágyújtok, ha alkoholt fogyasztok, talán félévente 2-3 alkalommal.
Arra allergiás vagyok, ha rám fújják a füstöt, de egyébként nem zavar.
Persze van az igénytelen réteg, aki zárt térben, ablaknyitás nélkül láncdohányzik. Nekik beleivódik a hajukba, bőrükbe, ruhájukba, megsárgul az ujjuk, foguk. De ha valaki napi háromszor kimegy rágyújtani, az még nem lesz taszító számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!