Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kívánom, hogy a falat kaparom?
Legszívesebben ráírnék, hogy egy kósza együttlétre fussunk össze, első és utolsóra, hogy a kíváncsiságom enyhítsem, mennyire jó szerető. (Abbamaradt az ismerkedés köztünk, a vágy megvolt, csak nem jutottunk el addig)
Egy ilyenből hogyan lehet kijózanodni, a keress mást nem segít😭
Na igen, ha fontos valaki keresed.
Bármi is történik, ő nem tette....
Valószínű naiv kislánynak tart, akit dugnak helyette is elegen, utolsó beszélgetések során ezt szűrhette le rólam, én meg nem fogok kapálózni, hogy nem így van, na az szánalmasabb szerintem. Ez van, majd elmúlik, amit érzek, és a nyűgöm is megoldódik valahogy😝 addig előkészítem a terepet az új tapétának...
Alapból azt gondolná az ember, hogy a nőknek nincsenek ilyen gondjaik, mert a férfiak állandóan környékezik őket és elég csak egy kivágott felsőt felvenni nekik, na meg aztán levenni.
Remélem azért megáll ez a falkaparásnál és fárfi prostihoz nem kell járnotok pénzért.
16.
De szerintem igen és ettől nem olcsó stb.
Na mindegy hát én azt javasoltam írj neki, nem veszíthetsz, ha nem hát nem :D
Azért, ha valami lesz írd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!