Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira kívánom, hogy a falat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira kívánom, hogy a falat kaparom?

Figyelt kérdés

Legszívesebben ráírnék, hogy egy kósza együttlétre fussunk össze, első és utolsóra, hogy a kíváncsiságom enyhítsem, mennyire jó szerető. (Abbamaradt az ismerkedés köztünk, a vágy megvolt, csak nem jutottunk el addig)

Egy ilyenből hogyan lehet kijózanodni, a keress mást nem segít😭

2017. dec. 3. 14:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Menj el, fuss egy-két órát! Ha még akkor is kaparod majd a falat, írj rá!
2017. dec. 3. 14:51
 2/25 A kérdező kommentje:
Már nincs kilométer hiányom...
2017. dec. 3. 14:54
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Éreztem így én is és én sem tudtam mitévő legyek:D

Ha lehetőséged van írj rá, mert hidd el ez nem múlik magától.

2017. dec. 3. 14:54
 4/25 A kérdező kommentje:
Az a bibi, hogy nem tudom szabadpréda e még
2017. dec. 3. 15:06
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor kezd ezzel a kérdéssel :D

Én már 3 éve nem szabadulok egy férfi gondolatától. Szóval csak nyerhetsz azzal, ha valahogy bekeríted.

2017. dec. 3. 15:21
 6/25 anonim ***** válasza:
Pedig csak az ismerkedés segít...
2017. dec. 3. 15:22
 7/25 A kérdező kommentje:
Hát a sziáig eljutok, hogy töröljem is😂 pedig elvileg olyan egyszerű, csak ráírok, max nem reagál semmit.
2017. dec. 3. 15:31
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi. Tedd meg :)

Aztán írd a reakciót.

2017. dec. 3. 15:32
 9/25 anonim ***** válasza:
Amugy hany evesek vagytok es miert maradt abba az ismerkedes? O nem is keresett? Szerintem idealizaltad, lehet fele annyira sem jo, aztan nagy csalodas lenne. Ezer mas ember van.
2017. dec. 3. 15:38
 10/25 A kérdező kommentje:

Lehet csalódás lenne, de akkor végre kiüresrdik a kép róla.

Túl rég ismerem, a ffi nő ismerkedés viszont a válásom miatt maradt abba kb négy hónapja. Szerintem belegyalogoltam a virágoskertjébe rendesen.

Nem egyéjszakás a pasi, számomra.(most csak az egy éves megvonás a kiváltó ok, hogy, tyüüüü)

2017. dec. 3. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!