Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kívánom, hogy a falat kaparom?
Legszívesebben ráírnék, hogy egy kósza együttlétre fussunk össze, első és utolsóra, hogy a kíváncsiságom enyhítsem, mennyire jó szerető. (Abbamaradt az ismerkedés köztünk, a vágy megvolt, csak nem jutottunk el addig)
Egy ilyenből hogyan lehet kijózanodni, a keress mást nem segít😭
Ha valóban ki akarsz józanodni belőle, akkor önuralommal lehetséges, és azzal, hogy eltereled róla a gondolataidat.
Ráadásul csak egy "kósza együttlétet" szeretnél és nem többet, így még könnyebb.
Persze egy próbát megér, vesztenivalód nincsen.
Nemár... Ennyire ne legyél rbanc. Értem én, hogy vágysz egy dugásra, de ez nagyon szutyok módja a megvalósításnak. Nálam például esélyed sem lenne ilyen megközelítéssel. Legalább valami formája legyen már ennek. Találkozz vele, találj ki valami programot és utána hívd fel magadhoz vagy valami. Szereltesd meg vele a csapot, fúrass fel vele egy polcot vagy nem tudom, nő vagy találj ki valamit. De ez a ráírós dugjunk már nagyon szánalmas. Nem csak féritól hanem nőtől is.
Nincs otthon egyébként valami segédeszközöd ami megoldja az ilyen gondokat, hogy ne kelljen lealacsonyodnod idáig, ha normális partnet nem tudsz összeszedni?
Pont ezért nem írok rá.
Mert most csak az beszél belölem, hogy hiányom van.
És többet jelentett, mint egy kóbor numera amíg ismerkedtünk.
És ezt most is tartom, és én se vagyok rbanc, mégha épp úgy is tűnök.
Kifogással, körítéssel se hálóznom be, pláne, hogy azt tudja rólam, amiket soroltál játszva megoldom.
Ez egy hülyeség.
Nehogy már egy nő ne kívánhasson meg egy férfit csak úgy, több nélkül.
Már miért találnék ki mindenféle sz*r kifogást, amikor egyenes és őszinte is lehetek?
A férfiak meg tudjuk jól, hogy ezen kapva-kapnak.
Ez nem teljesen van így. Egyáltalán nem ugyanaz a helyzet, ha rámír egy nő, hogy menjek el és dugjam meg, mintha "spontán" behív egy kávéra tapizunk, csókolózunk, összefekszünk...
Fordítva sem veszik jó néven a nők, ha a férfi csak betolja a "Szo.jál le." szöveget.
Mondjuk vannak olyan férfiak akiknek tényleg mindegy. Arra várnak egész életükben, hogy valaki írjon nekik egy ilyen "Gyere át és dugj meg." üzenetet. De nem mindenki ilyen. Én ilyen primitív megnyilvánulásra nem vagyok vevő. Annyira ócskának nézném a nőt, hogy semmi kedvem nem lenne átmenni hozzá.
És ezt nem elméleti szinten mondom. Én kaptam már ilyen felkérést ráadásul nem is üzenet formájában hanem szemtől szembe egy kissé illuminált lánytól. Néhány bor elvette a gátlásait és kimondta amit akart. Váltottam vele még pár szót és odébbálltam.
Nem küldtem el, de az üzenet ez lett volna "szia, nincs kedved egy kötetlen estéhez nálam?"
Szóval sem körítés, sem randi, sem sem, és a helyzettől függ mi a vége, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!