Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar engem?
Tanácsra lenne szükségem.
Van egy srác aki egykorú velem. Másfél éve ismerem. Volt barátomnak az osztalytársa volt 3 évig de már nem tartják a kapcsolatot. És valahogyan megtalált és ismerkedni akart velem ami tök jó volt mert nekem is bejött a srác.Talalkoztunk is beszelgettunk aztan eljott hozzám parszor munka után este es lefekudtunk egymassal de semmi tobb azt mondta barat vagyok. de kozbe meg vonzodik hozzám mert érzem es az erzeseit is eltakarja. Pedig tudom hogy érez valamit hiába csak szexelni jön. Más lánnyal nem is szokott együttlenni igy. De azert "keresi" a csajt akivel osszejohetne mesélte de nem talál senkit magának. És nem.ertem hogy en miert nem vagyok jo neki? Jol erzi magát velem jó a szex is bejövök neki.
Szerintem vannak olyan emberek, mint ő is éppen, akik olyan hosszú ideje csak barátságban voltak, azaz veked, hogy MAST el sem útnak képzelni az illetővel csak ezt. Sajnos....
Barátság.
De akkor hogy jön ide a szex azt meg jó??!!
Talán mert hajt minket a vágy hogy milyen lehet vagy hogy miért ne??!!::((
Nem tudom én nem ilyen vagyok...
Igazad van. De akkor csak bejövök neki vagy ilyesmi. Mindig mondja hogy szereti a seggem es a vékony formás lábaim. Es ez tetszik hogy tetszik neki.
De amugy en sose voltam benne ilyen baratsag extrákba csak most elsőnek mert érzek valamit ami köztünk van. Delehet en erzem rosszul.
Igen ezt mondták is nekem hogy nem kelett volna lefekudnom vele. Hanem varni hogy hogyan cselekszik mit akar.
Ezt mar nem tudom jobbá tenni. Felejtős igy a dolog..De azert remenykeztem mert sokat gondolok rá.
Szóval szereti a segged meg a lábaid? Olyan hihetetlen, hogy vannak nők, akik az ilyesmitől elájulnak.
Gondolod, hogy a lábad meg a segged nagyon fontos dolog? Jele lehet annak, hogy érez valamit? Mert mindkettő csak a tested része. Szeret két dolgot a testeden. Nagycucc. Az utolsó hajléktalan vénember ennél sokkal többet szeretne rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!