Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feltekenye akar engem tenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltekenye akar engem tenni, vagy mi?

Figyelt kérdés

Van egy haverom akivel kb 2 eve vagyunk jo baratsagban. Tudja, hogy tetszik nekem, ketszer is beszeltunk errol, de akkoriban csak baratkent akart engem.

Mostanaban total az az erzesem, hogy valtozik a dolog.

Vasarnap felhivtam, hogy menjunk moziba, de nem ert ra. Viszont hetfon kaptam tole egy fura smst.

Elnezest kert a vasarnap miatt, de hogy egy lannyal volt. (nem igazan beszelunk ilyesmikrol, azen exemrol se akart hallani)

szoval egy lannyal volt, de ne erezzem magam rosszul emiatt, mert nem olyan cool a csaj. Es hozzatette, hogy masoknak van izlese, vegyem utalasnak.

Meg hogy maradjak onmagam.

Mostanaban el kezdett X-eket is rakni az sms vegere.

Nekem ez teljesen olyannak tunnik,mintha feltekennye akarna tenni, mert nem is kellett volna kozolnie,hogy egy lannyal volt, vagy mar vasarnap is mondhtatta volna es elegge bosszanto a dolog, mert nem szeretem, ha manipulalni akarnak.

Kozoltem vele,hogy minden ok,en csak azt szeretnem,hogy a barataim boldogok legyenek.

Erre mar nem jott valasz.

Ma viszont kaptam meg egy smst, hogy milyen orult hete van, es hogy tudok-e valami jo partit hetvegere.

Szerintetek mi ez?

Nem akarok vele jarni,csak baratkent kedvelem. De jo lenne tisztan latni, mert megbantani nem akarom meg veletlenul se.

2015. nov. 3. 23:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Van pár ellentmondás a leírásodban:

"en csak azt szeretnem,hogy a barataim boldogok legyenek."

Mindenki azt szeretné h maga legyen boldog.

Az elején azt írod, hogy bejön neked, meg elhívod moziba a végén meg azt h nem akarsz vele járni. Ha azt akarod h csak barátok legyetek akkor nem kell felhúznod magad h mással volt moziban. Sőt akkor barátok vagytok és kész, nem kell bonyolítani, pláne ilyeneken agyalnod.

Mindezek ellenére azt szeretnéd megtudni h akkor mi is van pontosan...

Az a legegyszerűbb módja h megbeszélitek. Figyelj én ezt és ezt érzem veled kapcsolatban, és te?

2015. nov. 4. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!