Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyrerakna valaki néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyrerakna valaki néhány gatyábarázó mondattal? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Két év után belépett egy harmadik fél a kapcsolatunkba. a párom, 21 F azzal állt elő hogy a mi szörnyen megromlott kapcsolatunkba teljesen véletlenül bekerült egy másik lány, és mivel ő sokkal érdekesebbnek tűnik, és a párom amúgy sem akar most komoly kapcsolatot, plusz mindenféle mondvacsinált kifogás, azt kérte hogy legyünk külön, de igazából szakítani kellene, csak ő nem elég bátor hozzá. Végülis kimondtam a végét, nagyon hosszú és fájdalmas hónapok következtek, ő lelépett a másik lánnyal. Kb 3 hónap után esett le neki, hogy hoppá, kicsit elcseszte, és háthahátha van visszaút hozzám. erre azt reagáltam, hogy nincs miről beszélnünk, pont. viszont a lelkem mélyén vártam a próbálkozásokat, és reménykedtem hogy egyszer észhez tér. hát nem így történt, néhány hét múlva hallottam, hogy összeköltöztek..

ma elhívott, hogy beszéljük meg a történteket, biztos voltam benne hogy majd szépen térden csúszva fogja kérni, hogy próbáljuk helyrehozni, mire kiderült, hogy szeretné végleg lezárni hogy ne jelentsek problémát/lelkiismeretfurdalást a szép új kapcsolatában. Ugyanakkor tett olyan utalásokat, hogy attól tart, ha egy dolgot megbán majd az életben, az ez lesz. És nagyon szeretett volna békülni 3 hónapja, de mivel nem álltam szóba vele, már nem lehetséges.

Teljesen össze vagyok zavarodva és el is vagyok keseredve, azon túl hogy elszenvedtem a szakítás okozta összes gyötrelmet, még most is én zavarok be az új szerelmébe, arról nem is beszélve hogy még mindig várja a szivem hogy észhez térjen és végre visszajöjjön hozzám.

Egyébként szárnyaló boldogságban éltünk, a vége fele a tanulás külön városba kényszerített, jöttek a szürkehétköznapok, de ettől eltekintve működő kapcsolatnak tartottam. Neki jött ez a szép rózsaszín köd, amiből már egyszer megpróbált visszakanyarodni hozzám.

Szóval ezek után fel kellene hagynom a reménnyel, és túllépni a múlton, de a szívem mégis mást mond. Szerintetek van még remént happyendre? vagy ne legyek hülye..

2017. dec. 2. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nehogy sajnáld már ezt a pondrót!
2017. dec. 2. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Kapd össze magad. Elég ebből a hulyesegbol. Mit gondolsz ki vagy te hohy így viselkedhetsz? Mit szolnal ha veled is ezt csinálnák? Ha ilyen szemét vagy egyszer megjárod úgyhogy ne csináld ezt
2017. dec. 2. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"ma elhívott, hogy beszéljük meg a történteket, biztos voltam benne hogy majd szépen térden csúszva fogja kérni, hogy próbáljuk helyrehozni, mire kiderült, hogy szeretné végleg lezárni hogy ne jelentsek problémát/lelkiismeretfurdalást a szép új kapcsolatában."

A galaxis legnagyobb pofáraesése.

Muhahaha!

2017. dec. 2. 23:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Vêletlenül bekerült egy làny"Hàt vagy csak a kedves exed a hàtad mögött ismerkedett te még ezekutàn visszafogadnád .Jol tetted hogy nemet mondtàl neki igy van tartásod és csak 2évet pazaroltàl rà nem 10évet .Keress olyat aki nem cseszi át a fejedet és megbízhatóbb .
2017. dec. 4. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Jöttek a szürke hétköznapok ettőlfüggetlenül egy működö kapcsolatnak tartottam"Csak te de ezek szerint ő nem ennek tartotta és ez abbol is kiderül hogy nem működő volt hogy ő neki nem te hianyoztál hanem más csaj akibe totàl belezugott.Van olyan kapcsolat ahol a külön töltött idő négszorosabbá és tartósabbà tesz egy kapcsolatot és ahol a felek rajönnek hogy mégiscsak hiànyoznak egymàsnak és nem az az első hogy ismerkedünk más karjaiba rohanunk .
2017. dec. 4. 15:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy végig egy hős szerelmes volt, derült égből villámcsapásként ért a dolog. Valóban a hátam mögött már alakult a dolog, senkinek nem kívánom az érzést, amikor hirtelen te leszel a harmadik fél a saját kapcsolatodban.. annyira hihetetlen, hogy egy ember, akiről azt hiszed hogy legalább egy kicsit is ismered, ennyire váratlanul hátbatámadjon és cserben hagyja mindazt amiért addig dolgozott és amit szeretett..
2017. dec. 4. 16:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez a srác éretlen egy komoly kapcsolathoz.Ha elmúlik a rózsaszín köd, akkor ebből a kapcsolatból is lépni fog.

Most még fáj, de idővel túl fogsz lépni rajta.Egy percig nem fogod sajnálni, hogy vége lett.

2017. dec. 4. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!