Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedhet ilyen furán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedhet ilyen furán a párom?

Figyelt kérdés
Tegnap egy céges összejövetelen volt. Eleve fura volt, h 21:45-kor már hazajött, mivel tavaly meg puffogott, h 9-kor kellett eljönnie, mert szülinapra voltunk hivatalosak a családban... Ráadásul este olyan zavart volt (nem a piától), ami mára sem változott. Állandóan a telefonján pötyög, tegnap meg mintha még valami képeket is törölgetett volna. Kérdeztem tőle már, h miért ilyen furcsa, amire a "semmi" válasz jött... Szerintetek történhetett ott valami?
2017. dec. 2. 16:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet komolyabb összefüggéseket kikövetkeztetni, lehet történt valami, lehet nem. De a további viselkedése mindenképp beszédes lesz.
2017. dec. 2. 16:56
 12/23 anonim ***** válasza:
céges bulikor? nagyon vadak,bármi megtörténhet,az is dugni akar aki máskor nem.
2017. dec. 2. 16:57
 13/23 A kérdező kommentje:
Most lett még valami... Mielőtt elmentünk vásárolni, kérdezgetett, h a félédes bor mennyire édes stb. Mondtam, h hát én ezt nem tudom. Erre, h csak mert tegnap erről témáztak és az egyik férfi kollégája szeretne vásárolni magának, csak nem tudja, h melyik a jó. Majd, h beértünk a bevásárlóközpontba, elemelt egy félédes bort. Kérdeztem tőle, h ezt meg minek? Kollégája nevében veszi? Hogy nem, viszi neki, mert csinált neki egy szívességet. Hm, ő mondom érdekes, mielőtt jöttünk, akkor meg az volt, h ő akar vásárolni, most már nem?! Hozzátettem, h "Remélem nem valaki másnak viszed....". Erre rám förmedt, h mit kekeckedek...
2017. dec. 2. 17:03
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugi ha megcsalt de mégiscsak hazament idő előtt akkor nyert ügyed van ........ nem volt jó neki
2017. dec. 2. 17:04
 15/23 A kérdező kommentje:
10. Pontosan én is írtam, h nem feltétlenül erre akarok fókuszálni, és ezt is csak egy "lehetnek" határolom be. Gondolom ha veszekedés lett volna, v hasonlók, azt elmondta volna, az miatt nem hiszem, h egész nap így viselkedik.
2017. dec. 2. 17:07
 16/23 anonim ***** válasza:

Csak én nyaggatom a párom addig amíg el nem mondja mi baja?

Mesélt a buliról? Ha nem, hát kérdezz rá, milyen volt, hogy érezte magát.

A tegnapi és ma reggeli fura viselkedésre is rákérdeznék mégegyszer. Ha azt mondja semmi, hát mondd, hogy de látod, hogy valami nem oké, legyen szíves elmondani. Egy pár vagytok, társak vagytok, szívesen meghallgatod stb.

Ez a boros eset azért kicsit fura. Én a helyedben azért még mindig remélném a legjobbakat, de azért nyitvatartanám a szemem. Kimaradozik-e a jövőben, viszi-e a telóját magával mindenhová... ilyenek.

Az elmúlt időszakban milyen volt a kapcsolatotok?

2017. dec. 2. 17:14
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem mondanám másnak mint volt. A buli előtt teljesen normális volt, magától írt sms-t h jó a buli és, h szeret stb.. Szóval semmi furát nem vettem észre rajta. A telefonját hordja magával, az este nem volt mellette, se az éjjeli szekrényen, ami elég fura. Töltőre sem tette fel, pedig 10%-on volt csak. Mintha eldugta volna, vagy nem tudom.
2017. dec. 2. 17:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Én el tudom képzelni hogy elcsattant akár meg csók is valakivel a cégtő és ezért is ért haza időben, mert pont nem akart feltűnni, hogy elmarad hajnalig.
2017. dec. 2. 17:26
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy nem túlkombinálni kell, hanem beszélni róla. Egy ilyen helyzetet meg kell tudnotok beszélni, különben az egész párkapcsolat nem ér semmit. Ültesd le, és mondd el, hogy te azt érzed, hogy valami nem stimmel, ez nem hagy nyugodni, plusz - szerinted - a párod is furcsán viselkedik. Gondolom nem két hete vagytok együtt, talán elvárható, hogy egy ilyen szituációban normális és megnyugtató válaszokat adjon.

Egyébként én se feltétlenül csak megcsalásra gondolnék.

2017. dec. 2. 17:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aranyos hozzáállást és a segítséget! :) Az lesz, ma este leülök vele őszintén beszélni. Eddig azért nem beszéltünk erről, mert nem akartam, h úgy érezze, h nyaggatom..
2017. dec. 2. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!