Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet velem így?
Röviden a lényeg:
Tavaly szeptemberben megismertem egy koncerten egy mozgássérült lányt. Azóta nem találkoztunk, de online tartottuk a kapcsolatot. Nagyon sokat beszélgettük, kölcsönösen megosztottuk egymással örömünket-bánatunkat. Sokszor panaszkodott a pasijára, amiért nem foglalkozik vele, és sokszor nem is boldog ebben a kapcsolatban. Sőt, többször előfordult, hogy amikor összevesztek, találkozót kért tőlem a lány, igaz, miután kibékültek, ezeket mindig lemondta. Mindezt úgy, h megbeszéltük közöttünk csak barátság van. Bár többször mondta, h járna velem, de ezt én mindig annak vettem, hogy csak az önbizalmamat akarja feltornázni
Pár napja elhívott egy koncertre, amire nemet mondtam, erre ő, eddig tőle szokatlan módon nekem esett, agresszív volt és a fejemhez vágta, hogy "azért nincs barátnőd, mert sosem érsz rá." Kiengesztelésül elhívtam két másik programra, de azokkal meg az volt a baja, hogy nem ketten lennénk, hanem többen, a barátaimmal. Majd újra megkaptam, hogy azért vagyok egyedül, mert túl sokat vagyok a barátaimmal. Végül megsértődött, és köszönés nélkül lelépett.
Én ezt igazán nem értem, van kapcsolata, csak barátságot akarunk egymástól, akkor meg miért féltékeny a barátimra, és miért zavarja, h nem megyek el vele koncertre? Elhiszem, h rossz neki betegen, és a barátja is felidegesíti, de akkor miért engem és a barátaimat kell csesztetnie?

Ha van pasija, minek várná tőle bárki is, hogy kezdeményezzen felé?
Igazad van.

Szóval amit ő akart programot arra nem mész de cserébe felajánlasz egy közös programot a barátaiddal.
Na most az van hogy az egészséges emberek egy részének is gondot okoz társaságba mennie, nemhogy egy mozgássérült lánynak.
Ha lenne benned egy minimális empátia rájöhetnél hogy mekkora b.aromarc vagy

Kerüld el a csajt.
Tapasztalatból mondom, csak szenvednél mellette...

Arra nem merek mérget venni egyébként, hogy miattad kilépne a mostani kapcsolatából, de az biztos, hogy többet akar tőled.
Tegyük fel, hogy elmennél vele, és jól sikerül, több is alakul mondjuk köztetek. Kétesélyes ilyenkor a dolog. Lehet, hogy csak erre a lökésre vár, hogy aztán elhagyja a barátját miattad. Vagy utána élvezné hogy bejössz neki, de ennyi, mikor kedve van hozzád taliztok, ha meg nem, akkor amögé bújik majd, hogy de neki barátja van.
Gondold át szerintem először is, hogy mit akarsz tőle. Ha komolyabb kapcsolat is szóba jöhet, akkor szervezz egy programot kettesben, és beszélgess vele erről az egészről. Hogy te korrekt akarsz maradni, és nem mész bele addig úgy semmibe, hogy neki palija van. Ha otthagyja, akkor ok, ha nem, akkor nyilván csak szórakozott. Viszont ha nem akarsz tőle semmit, csak barátságot, akkor meg én a helyedben elkezdeném egy kicsit leépíteni a csajt, hadd kapjon észbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!