Miért viselkedhet így velem?
Van egy férfi akit ismerek. Munkahelyen ismerkedtem meg vele. Együtt is dolgoztunk. Ő is és én is vonzalmat éreztünk egymás iránt, de nem szeretett engem. Én igen. 4 hónapig tartott ott a munkám ami májusban le is járt. Most újra ott dolgozom kettő hete. Nagyon más lett velem. Hűvösebb, távolságtartó. Korábban egészen más volt. Olyan mintha egy idegen férfival állnék szembe, pedig azért valamennyire ismerem. Az biztos hogy én is zártabb lettem vele szembe, de azért próbálok vele beszélgetni, mert hát úgy néz ki hogy újra együtt leszünk (egy irodában).
Inkább férfiak véleményére volnék kíváncsi. Hogy ti mikor viselkedtek így egy nővel? Ha éreztek iránta valamit, de nem lehet köztetek semmi, mert mondjuk van párja és fordítva, vagy mert már nincs vonzalom, már nem kedvelitek?
Én nem ártottam neki semmit sem. Nem vagyok tolakodó, rámenős. Igazából a főnököm megmondta hogy ott fogok vele fönt dolgozni, erre ő meg azt mondta hogy most nem férek oda... Nagyon rosszul esett. Beszéljek vele? Még is mit tehetnék?
Finoman tapintatosan de határozottan kérdezd meg tőle. Te nem bántottad, nem kerülhet Téged. 70-80% hogy válaszolni fog.
A magam részéről sose viselkednék így egy nővel. Főleg ha nem bántott. Akkor se ha nem akarok tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!