Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem furán magamat az exem és az új barátnője láttán?
Kérdező, tudod, hány ilyen házaspár van?
Csak az ő szerelmük erősebb volt, vagy komolyabbak a szándékaik. Saját anyósom nem tud igazán elfogadni.
Ne nézegesd a képeit, örülj a boldogságotoknak az új pároddal.
Dehogy álltál ki, hiszen te írtad, hogy végül ezért szakítottál vele. Gondolom, neki milyen pokoljárás lehetett ez a kapcsolat, örül, hogy talált egy rendes lányt.
De persze, ha téged ez megnyugtat, hitesd el magaddal, hogy kiálltál mellette :)
Fuha, itt mindenki nagyon okos, mert megtudott egy morzsányit a kapcsolatunkból :) "Sajnos" senki sem egyforma és nem mindenki tud úgy élni egy kapcsolatban, h feszültség van körülötte. Ki tudja mi lett volna ha együtt maradunk. Lehet addigra már ő szakított volna, mondván, h elege van a sok veszekedéstől és nem bírja, h mindig drámázás megy. Aha, gondolom ez érthető lett volna és nem az lett volna mondva, h "cserben hagyott", hanem, h igaza volt...
Tudtam, h boldogabb tud lenni. És igazam is lett. Nem azért szakítottam, mert nem szerettem,vagy mert nem akartam vele lenni, hanem mert tudtam, h nem szabad önzőnek lennem és egy olyan kapcsolatban tartani foggal körömmel, biztatni, h "Minden helyre jön" szövegekkel, amikor tudtam, h sosem lesz olyan a helyzetünk és h inkább legyen meg az esélye a nagyobb boldogságra. Ebbe nem tudom, h mi volt a cserbenhagyás. Igen, akkor cserben hagytam! De tudtam, h miért hagyom cserbe. Nem azért mert mondjuk találtam jobbat, vagy mert kiszerettem belőle... Hanem mert tudtam, h ezzel sokkal jobbat teszek vele! Most lehet, sőt biztosan boldogabb mint amilyen velem volt. Lehet, h valaki még mindig úgy gondolja, h nem így kellett volna, de most már biztosabb vagyok, h jól tettem, h szétmentünk. Csak nem gondoltam, h ilyen rosszul fog érinteni, ha látom is :) De egy cseppet sem sajnálom tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!