Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem furán magamat az exem és az új barátnője láttán?
Figyelt kérdés
Az exemmel nagyon szerelmesek voltunk, alig voltak vitáink. A kapcsolatunk a szüleim miatt ment tönkre, akik nem akarták őt elfogadni, 8 hónapig próbáltak nekünk mindig keresztbe tenni és otthon mindig veszekedés volt. Szüleimmel laktam, elköltözni meg nem tudtam mert még egyetemre jártam. Besokaltam, sírva szakítottam vele, hogy nem bírom az otthoni nyomást és neki is sokkal jobb lesz ha szétmaradunk és nem egy szenvedés lesz a kapcsolatunk, ahol folyton veszekedni kell másokkal. Azóta nekem lett új párom, boldog és szerelmes vagyok. Viszont tegnap az interneten véletlenül rábukkantam az exem új barátnőjére és ahogy láttam a sok közös képüket, olyan rossz érzés elfogott. Nem is irigység, vagy féltékenység. Szomorúságnak mondanám. Persze nagyon örülök, h boldog az exem, mert hihetetlenül sajnáltam az egészet, h szinte egy semmi dologért mentünk szét, mégis elszomorodtam ahogy láttam őket. Ez elmúlik? Ez a rossz érzés? :( Nem akarom magamat sajnáltatni, de ilyen még sosem volt velem...2017. aug. 24. 11:50
11/14 A kérdező kommentje:
1x néztem meg őket, amikor teljesen véletlenszerűen találtam rá az új párjára :) Nem nézegetem őket :)
2017. aug. 24. 14:10
12/14 anonim válasza:
Persze, hogy furcsa, mert úgymond azokon a képeken te is lehetnél, ha másképp alakult volna. Szerintem el fog múlni, csak most ez így hirtelen kicsit szíven ütött. Koncentrálj a jelenlegi párodra és a sjaát boldogságodra. Esetleg párszor mantrázd el magadban, hogy örülsz az ő boldogságának is és a legjobbakat kívánod neki. :) Így szerintem ez a pici melankóliát hamar felváltja a belső békéd.
13/14 A kérdező kommentje:
12. Lehet! Tudod, h miről beszélek. Igen, lehetséges, h ez motoszkál bennem, h mi is lehettünk volna olyan boldogok... :) Nem sajnálom tőle abszolút, mert megérdemli!
2017. aug. 24. 14:28
14/14 anonim válasza:
Szerintem valahol érthető. Nekem tiniként volt egy barátom, nagyon szerelmes voltam (meg még annál is gyerekesebb). Szakított velem. Eltelt 10 év és a napokban láttam,hogy elvette a barátnőjét. Bár örültem neki, megérdemli,hogy boldog legyen. Mégis volt bennem egy kis rossz érzés is. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!